Hur till Split en DI DVD i två DVD-skivor

June 13

Hur till Split en DI DVD i två DVD-skivor


Med en lagringskapacitet på upp till 8,5 gigabyte, kan dubbla lager DVD-skivor lagrar nästan dubbelt så mycket data som standard 4,7 gigabyte diskar. Men om du behöver för att överföra innehållet i en dual-layer skiva till en dator som endast stöder vanliga dvd-skivor, måste du använda en DVD verktyg som har förmågan att dela DVD och även stöder dual-layer DVD-skivor. Det finns flera verktyg som är tillgängliga för gratis på webben, som innefattar sådana möjligheter.

Instruktioner

• Dela din dual-layer DVD med hjälp av gratis HD Decrytper verktyg som finns i DVD Fab: s programsvit (se Resurser). HD Decrypter låter dig dela dina DVD-skivor rätt i mitten eller så kan du ange en anpassad split. Verktyget kan också placera titlar på båda halvorna av din delade dual-layer DVD. Och om du någonsin behöver återförenas split DVD, HD Decrypter har också en praktisk "Merge" alternativet.

• Dela din dual-layer DVD i hälften använder DVD Shrink: s "Reauthor" -läget (se Resurser). DVD Shrink kan du rippa hela innehållet på en DVD, inklusive ljudspår, undertexter och menyer. När du är redo att dela DVD, klickar du bara på "Reauthor" alternativet, klicka på "Start / Slut" och dra sedan "Avsluta Frame" reglaget till mitten av tidslinjen för att inrätta en splittring.

• Hämta en kopia av VobBlanker att dela dina dual-layer DVD uppgifter skivor (se Resurser). VobBlanker fungerar genom att låta dig "tomma" ut delar av en DVD VOB videospår. Du kan tom ut hälften av en dual-layer DVD innehåll och rippa återstående video laddar skivan igen, och sedan tom ut andra halvan av DVD.


Relaterade artiklar