Hur man gör en hemmagjord Rabbit Trap för barn

April 18

Hur man gör en hemmagjord Rabbit Trap för barn


Lands barnen vet glädjen av särskilda aktiviteter, såsom fiske, titta på fåglar, klättring kullar, jagar grodor och fånga kaniner. Förmedla land kunskap till barn med primitiva kanin fällor, som barnen kan bygga vidare på egen hand. Inkludera lektioner om säkra och humana metoder för att fånga och hur man kan närma sig och behandla vilda djur. Om det behövs, använder samma kanin fällor för att bidra till att undanröja skadedjur kaniner i din gräsmatta, såsom de som mumsa på grönsaker eller de som kan hysa sjukdomar.

Instruktioner

• Hitta en stark, 6- till 8-tums stick. Undvik tunn eller ruttnade trä.

• Skär en 18-tums-lång bit snöre. Knyt ena änden av snöret till ena änden av pinnen och den andra änden till kanin bete. En morot, en persilja gäng, ett äpple skiva eller en delvis skalade banan kommer alla locka kaniner.

• Placera en trä eller tråd låda, stor nog att rymma en kanin, upp och ner på en plats i täta kanin observationer. Lådan ska mäta ca 12 inches djup, 12 inches bred och 30 inches lång. En trådrutan, till skillnad från en vedlåren, gör det möjligt för barn att se kaninen när den är fångad. Kloka platser att placera fällor omfattar nära staket öppningar, områden med tung borste, trädgård stigar eller framför kaninhålen.

• Skjut en bit plywood som mäter något större än rutan öppningen under rutan.

• Prop en ände av lådan med pinnen, så betet dinglar från toppen. När kaninen tar tag i betet, kommer strängen drar utsträckningen, vilket gör att rutan för att släppa över kanin.

• Förklara för barnen farorna i hanteringen vilda djur, när kaninen är instängd. Till exempel, kan kaniner biter och kan hysa farliga sjukdomar. Visa för barnen hur man på ett säkert sätt ta itu med den infångade kanin. Plocka försiktigt upp boxen genom plywood för att hålla botten av lådan förseglades och kaninen från att fly.

• Transportera kanin till landsbygden och släpp den. Om det behövs, placera en tung rock eller blockera ovanpå rutan för att hålla den från att glida av plywood under transport eller säkra rutan och plywood tillsammans med en elastisk lina. Om det inte går att ta kaninen till landsbygden, kontakta en vild kanin räddningsorganisation eller den lokala avdelningen av vilda djur.


Relaterade artiklar