Hur man quilt med slipsar

January 16

Hur man quilt med slipsar


Quiltning har vuxit i popularitet under de senaste åren. Runway samlingar har utställningsmonter quiltade jackor, byxor och tillbehör. Du kan använda slitna och daterade slipsar för att utveckla spännande quilting projekt. Blandnings slips tyger, mönster och utskrifter kan lägga intresse för din quilting hantverk och idéer. Genom att mäta slips bredd, utarbeta en vadderad låda mönster och ordna dina vadderade lådor i ett specifikt mönster eller upprepning, kan du förvandla din befintliga slipsar till en mängd olika quilting hantverk.

Instruktioner

• Mät din slips tips. De flesta band mäter 3 1/2 inches i bredd av 57 inches i längd. Om din slips smalnar kraftigt längs dess längd, ta en separat breddmått för den smalaste delen av slips.

• Utkast quiltning rutan pappersmönster. Använd mönsterpapper för ert förslag. Om de flesta av dina band i genomsnitt 3 1/2 inches i bredd, använda samma spec för mönstret bredd och längd. Din vadderad box kommer att vara 3 inches när sömsmånen sys. Du kan välja att ändra mätningen längd enligt din quiltning projektet.

• Utkast till ditt andra quiltning box pappersmönster som mäter 1 1/2 inches i bredd och längd. Du kan välja att använda den smala delen av din slips för att sy små quilting rutor tillsammans och utveckla en hel quiltning rutan. Till exempel, för att slutföra en 3-tums fyrkant, skär nio 1 halv-tums rutor. Du kommer att förlora 1/2 tum runt varje ruta när sömsmånen sys. Detta kommer att ge dig en fullständig 3-tums quiltning box.

• Pin mönster med dina raka stift och minska dina band. Eftersom de flesta band har ett foder i kroppen av slips, kan du välja att använda den som en del av vadderade rutan för att lägga dimension till din quilting torg. Om du införlivar vadd, använder samma mönster för din batting rutor.

• Ordna quiltat rutor enligt din design placering. Du kan välja att utveckla en upprepning utskrifts quiltning mönster, eller, om du arbetar med en mängd olika utskrifter, visar en färg och upprepa det hela din quiltning arrangemang.

• Pin dina vadderade rutor tillsammans och sy ihop för att bilda en vadderad panel. Ändra nålas mönstret för att mata quiltning rutorna i maskinen. Till exempel, om du arbetar med en lång arm quilting och symaskin, är vadderad box set-up för att sy skiljer sig från en maskin quiltning eller quiltning frame set-up.

• Sy en vadderad kant för att rama in vadderade mönster. Även om du kan utveckla gränsen med dina quiltning lådor, kan du också välja att använda 1 1/2-tums box mönster för en mini vadderad låda gränsen liksom överblivna slips klipp.

• Gruppera slips klipp från längd. Placera och inrikta banden att passa in i en 3-tums gränsen ram och sy ihop. Du kan välja att gruppera banden i ett specifikt mönster för att komplettera quiltade rutan panelen.

• Klipp din vadd 3 inches i bredd av din gräns längd och sy den till gränsen ramen. Sy din quiltat mönster till din vadderade gränsen. Din slips täcke panelen är klar.


Relaterade artiklar