Steg-för-steg instruktioner om hur man gör en självgående bil

November 23

Steg-för-steg instruktioner om hur man gör en självgående bil


Självgående leksaksbilar är en stöttepelare i vetenskapsmässor och barndom grupp parter. Medan konstruktions och framdrivningsmetoder varierar kraftigt, är den vanligaste metoden genom användning av ett gummiband. Vissa mer komplicerade konstruktioner använder olika typer av fjädrar. Man kan även hitta självgående bilar som drivs med gem eller musfällor. Alla dessa typer drivs av en överföring av någon form av mekanisk spänning. Men du kan mycket enkelt göra något som fungerar på en helt annan princip och sticka ut. Principen är njet.

InstruktionerStäll träblocket från bilsatsen framför dig. Halvvägs ner vad blir bak i bilen, borra ett 1/4-tums hål på en 45-graders uppåt vinkel, så att borrkronan kommer ut på vad som kommer att vara toppen av bilen. Limma en metallbricka runt ingången och utgångshålet. Låt torka.Rista blocket i bilen form som du vill.Sätt axlarna i den främre och bakre delen av blocket och fäst hjulen. Vissa satser har förborrade hål för axlarna. Om din inte använder smalborrkronan måste du borra hål för axlarna.

Steg-för-steg instruktioner om hur man gör en självgående bil


Använd en bomullspinne för att driva ballongen genom hålet i baksätet på bilen så att kroppen av ballongen är på toppen av bilen medan öppningen kvar på baksidan. Du behöver en ballong som är tillräckligt lång så att det mesta av den hänger ut ur toppen av bilen. Öppningen bör vara stor nog att det inte glider genom hålet du borrade.Blås ballongen upp genom baksidan av bilen. Ballongen kommer att svälla till sin naturliga form ovanpå bilen. När du är klar, anbringa kläder stift eller hår spänne till ballongöppningen på baksidan av bilen för att hålla luften från rusar ut. Ställ bilen vart du vill skicka den, släpp kläder stift eller lås och titta på det gå.


Relaterade artiklar