Hur man justerar vigselringar för större knogar

January 29

Hur man justerar vigselringar för större knogar


Även om många människor bär samma ring storlek genom hela livet, vissa hitta sina fingrar förminska eller förstora med åldern. Ett av de större problemen ringbärare har är förstorade knogar. Knuckles kan svälla på grund av temperatur, artrit eller vissa typer av bensjukdomar som kan utlösa gemensamma tillväxt. Se till att de viktigaste ringarna du besitter, dina vigselringar, kan passa över dina knogar och ändå passa tätt på fingrarna genom att använda en plastinsats, vilket är ett mycket prisvärt sätt för en ring att hålla tätt på fingret.

Instruktioner

• Ta din vigselring till juvelerare för att få det dimensionerad för att passa över din knoge. Ofta när man köper en ring från en juvelerare, kommer det att vara dimensionerad för fri ett visst antal gånger.

• Få fingret storlek medan smycken butiken. Använd denna information för att köpa rätt storlek för en ring justerings. Smyckesaffär bör bära ring justerare eller tala om var dessa kan köpas.

• Rengör din vigselring noga. Om ringen inte är ren, kan kalibrerings påverkas av någon grus som går under en ringinsats.

• Placera vigselring på fingret. Pop ringformiga insatsen på baksidan av bandet. Det bör ha ringen på fingret tätt.


Relaterade artiklar