Hur man kan stoppa skäggväxt

August 9

Hur man kan stoppa skäggväxt


Vissa män har ett överskott i tillväxt runt ansiktet i skägget området eller en särskilt tjock skägg som växer tillbaka mycket snabbt. En del kvinnor har ett problem med hår tillväxt inom detta område. När överdriven hår ses på detta område hos kvinnor, är det faktiskt ett tillstånd som kallas hirsutism. Oavsett om du är en man eller en kvinna med för mycket skägg hår, det finns saker som du kan prova för att stoppa hårväxt, eller åtminstone sakta ner.

Instruktioner

• Ta bort skägget håret helt med elektrolys. Enligt American Academy of Family Physicians, är elektrolys det enda sättet att stoppa skäggväxt för gott. Detta görs genom en electrologist, som använder en sond för att nå basen av håret och eliminera dess växande kapacitet.

• Planera ett möte med din läkare för att kontrollera om du kan lida med hirsutism, vilket är ett medicinskt tillstånd. Både män och kvinnor kan ha ett hormon problem som påverkar tillväxten av hår i ansiktet. Läkemedel som Vanica måste förskrivas, men kommer att minska hårväxt när gnuggas på huden.

• Fråga din läkare om laser hårborttagning alternativ. Till skillnad från elektrolys, är laserbehandlingar utförs av läkare. Laserbehandlingar, dock är dyrare än elektrolys.


Relaterade artiklar