Hemlagad trädgård gnome kostymer för barn

August 25

Hemlagad trädgård gnome kostymer för barn


Trädgårdstomtar, tillsammans med rosa flamingos, har länge förknippats med gräsmatta inredning. Använd denna igenkännlig symbol som en kostym för ditt barn. Filmer som "Gnomeo och Julia" har gjort trädgårdstomtar mer relevant för barn och trädgård gnome tjusiga klänningar är snabbt och enkelt att sätta ihop. Oavsett om ditt barn att klä upp för Halloween eller en kostym part, är din miniatyr gnome säker på att få massor av uppmärksamhet.

Kläder

Använd kläder ditt barn redan äger som grund för en trädgårdstomte kostym. Börja med en baggy blå skjorta och löst sittande gröna eller svarta byxor. Medan blått och rött är de vanligaste färgerna, någon jord tonar, såsom grönt, brunt eller gult, kommer att göra. Skjortan kan vara en jumper, en avslappnad button-down eller tryckt med en plädmönster. Byxor kan vara denim, manchester eller khaki. En alternativ idé är för barnen att bära blå jean overaller och en röd skjorta. Det är också möjligt att ersätta byxor med en kjol och randiga strumpbyxor för flickor.

Spetsig Hat

Ingen gnome är komplett utan en spetsig hatt. Disney FamilyFun föreslår att göra din egen hatt från en bit rött filt. Skär en 15-tums fyrkant från filten och rita en båge som går från övre vänstra hörnet till det nedre högra hörnet. Klipp längs bågen, och vik tyget i en konisk form. Hand sy eller varmt lim längs kanten för att säkra formen. Ändra storlek på torget baserat på omkretsen av ditt barns huvud, eller så kan du rulla upp brättet att göra hatten mindre. När hatten är sliten, ska punkten nedgången ner en bit.

Skägg

Man trädgårdstomtar är kända för sina långa vita skägg. Skapa ett skägg från en bit vit päls, filt eller fleece. Skär en lång, smal triangel, och skär en kurva i kortsidan för att tillgodose ditt barns hakan. Peta ett hål på vardera sidan och knyt en längd av elastiskt till varje. Knyt resår runt ditt barns öron, eller helt enkelt knyta båda bitarna bakom barnets huvud. Klipp två små halvmåne former från pälsen för att göra ögonbrynen. Limma ögonbrynen till kanten av den spetsiga hatt, eller bifoga dem till ditt barns ögonbryn med hjälp av dubbelhäftande tejp.

Tillbehör

Lägga sista handen på ditt barns kostym genom att linda ett brett bälte runt midjan. Inte tuck skjortan i. I stället, låt skjortan sträcker löst under bältet. En annan idé är att ha ditt barn bära ett par hängslen istället för ett bälte. Lägg till ett par höga stövlar, och stoppa ditt barns byxor i dem. Ge ditt barn en rosig hy genom att borsta kosmetisk rouge på kinderna och näsan eller rita cirklar på kinderna med rosa läppstift för en djärvare utseende. Har ditt barn bära en hink av sniglar, blommor eller trädgårdsredskap för extra effekt.


Relaterade artiklar