Hemlagad Själv Bevattning Utomhus Hängande växter

May 7

Hemlagad Själv Bevattning Utomhus Hängande växter


Spara dina pengar för att semester du har planerat och spara dina växter från en torr och dammig död medan du är borta. Du kan göra en veranda full av hängande plantageägarna att växa allt från basilika till begonia - och använda rester och skräp som inte kommer att hamna i en deponi. Självvattn behållare kan dingla från takfoten på trädgårdsskjul, grenarna i en spridnings träd eller krokar på bakgården staketet.

Soda Pop Planter

En tom plast läsk flaska, halveras och träs genom halsen med en remsa av T-shirt veken är en riktigt grön planter. Fylld med ingjutning mix och planterade med en liten blomma eller ört, hänger det fint i ett köksfönster eller hörnet av verandan. Botten av sodaflaskan är vattenbehållaren. Toppen, med dinglande veken, går i botten, nacken ner. Båda sektionerna håller tillsammans med en makramé hållare. Den icke-listig, kan knut garn under den undre kammaren, kör upp sidan och knut det overhead att glida över en krok. Flaskan planter håller växterna vattnas och plasten ur deponin. Bara kolla då och då för att se till att behållaren har vatten i den och växterna kommer att ta hand om sig själva.

Den nätta lösning

Kommersiella Självvattn hängande korgar görs med en dubbel botten och en sido pip för påfyllning av reservoaren. De är oftast plast och finns i flera färger för att arbeta med din trädgård eller uteplats design. Copycat idén med en stor plast hängande skål som är i trädgårdsskjul. Det gör-det-själv-version fungerar bra med en cirkel av plast kapas för att passa ungefär 2/3 av vägen ner på insidan av skålen, en veke och en kort längd av PVC-rör. Cirkeln har ett hål för veken att rota igenom, och hänga i behållaren nedanför, och ett annat hål i vilket man för in den magra PVC-rör. Röret får inte röra vid botten av skålen, men det bör sticka ut av planteringsjord ovan. En växt går i behållaren, är behållaren fylld med vatten genom röret och veken drar vatten upp till plant.You få att ignorera vattning sysslor i upp till en månad.

Botaniska Stövlar

En lättskött konversation lappar att hänga från en gren i trädgården eller i en nyckfull farstun återvinner ett par gamla trädgården eller arbete stövlar. Bagageutrymmet med hålet i sulan är politiker. Om det inte finns ett hål, det blir en och tungan och sidorna öppnas ut för att rymma en fin buskig planta. Du fyller kängan med en bra dränering potting mix - utan att behöva linje den som skydd som det var avsett för soporna innan dess reinkarnation som en planter. En veke sträcker sig från hålet i planterade övre boot till suspenderade lägre start precis nedanför. Eftersom stövlar är fästa tätt, kan veken sitta i en plastinsats, som en gammal vattenflaska, som är fylld med vatten för växten ovan. Vatten är ond upp och levererar startanläggningen och hela manick hänger med sina skosnören, överfyllda med ljusa impatiens eller en graciös prydnadsgräs. Vattnet i behållaren behöver tillfällig påfyllning och du kan slå jorden ur toppen boot i slutet av sommaren och uppdatera den med ny jord och en anläggning under våren så länge stövlar räcker.


Relaterade artiklar