Wilton Piping Gel Inredningstips

May 3

Wilton Piping Gel Inredningstips


Piping gel är en produkt som används i kakan dekorering för att ge dimension och ibland färg till kakor. Den klara gelen kan blandas med andra färger eller sylt för pie pålägg och färgat gel kan användas för våt-look design. Wilton rörledningar gel kommer i många praktiska storlekar, från stora baljor till praktiska rör som kan ledas direkt på kakor.

Använda Färgade Piping Gel i rör

Wilton rörledningar gel kommer i många olika färger i enskilda rörlednings rör. De är bra för att skriva snabbmeddelanden och namn, bokstäver eller siffror på kakor. Dessa är också praktiskt för att skapa kretsar kring blommor tranporteras i kakan glasyr. Eftersom rören gelen är transparent och se igenom, vara säker på att den underliggande glasyr är en kompletterande färgnyans eller den resulterande färgen får inte vara så önskas. Till exempel kommer en gul rörsystem gel som tranporteras på en blå kaka resultera i grönfärgad rörledningar.

Toppings Använda Clear Piping Gel

Rörledningar gel kan effektivt användas som en kaka toppning tillhandahåller den blandas med en välsmakande garnering. Wilton klart rörledningar gel blandat med avrunna, konserverad mörka bigarråer gör en trevlig toppning för en chokladkaka med ett körsbär fyllning. Vid användning av rörledningar gel på detta sätt, rör en ram runt kanten för att hålla rörledningar gel toppade på plats. Wilton klart rörledningar gel kan också användas borstad på färsk frukt tårtor för att ge en fräsch, wet look till frukten före servering.

Sparkle Gel för specialeffekter

Wilton Sparkle Gel kommer i enskilda rör och kan ge sista minuten gnistan till tårtor och kakor. De ljusa färger kan accentuera blommor och bakgrunds figuriner. Använd sparkle gel när du skriver inskriptioner på toppen av kakan för en dramatisk och rolig look för alla tillfällen tårta.


Relaterade artiklar