Så här installerar du en katt-6 Patch Panel & 5E Jacks Tillsammans

September 18

Så här installerar du en katt-6 Patch Panel & 5E Jacks Tillsammans


Kategori 6 patchpaneler skapades för att vara bakåtkompatibel med alla andra RJ-45 gränssnitt domkrafter, inklusive kategori 5e, kategori 5 och kategori 3-uttagen. Denna bakåtkompatibilitet kommer till en kostnad av lägre prestanda för de äldre standarder som fortfarande är verksamma inom sina egna gränser. Kategori 6 enheter tillverkas och testas för att en högre tolerans än andra lägre numrerade standarder, och de är certifierade för en högre installation hastighet över längre patch kabelsträckor.

Instruktioner

• Stäng av all utrustning som ska anslutas med patchkablar och patchpanel.

• Fyll i slutet av varje kabel i båda ändar vid behov. Wire alla vägg knektar eller patchkablar för användning med den slutliga installationen så att var och en är klar att använda.

• Anslut varje enhet till sin respektive patch-kabel.

• Anslut varje kategori 5e jack i en kategori 6 patchpanel uttag genom att trycka kategori 5e uttaget i uttaget tills det hörbart klickar på plats och kan inte lätt dras ut.

• Slå på utrustningen som börjar med varje nätverkskomponent som hubbar, routrar, switchar och annan maskinvara, och sedan successivt slå på annan utrustning. Servrar och alla nätverksenheter ska vara påslagen och med tanke på ett par minuter att starta upp innan slutanvändaren arbetsstationer slås på.


Relaterade artiklar