Fun Girl Birthday Party spel för tonåringar

February 6

Fun Girl Birthday Party spel för tonåringar


Teen flickor kan ha tappat intresset för traditionella barnens födelsedagsfest spel som Pin svansen på åsnan, men det betyder inte att de inte kan njuta av lite konkurrens roligt också. Välj födelsedagsfest spel som är åldersanpassade och binda in i temat för partiet. Huruvida flickorna är intresserade av musik, dans, pojkar eller make-up, det är ett roligt födelsedagsfest spel som kommer att arbeta för dem.

Makeover Madness

De flesta tonårsflickor njuta experimentera med smink och prova nya utseende. Sätt flickorna i grupper om två, och få dem att göra varandras hår och make-up. Partiet värd kan ge varje flicka med några make-up grunderna som rouge, ögonskugga och läppstift. Make-up kan tjäna som party liksom --- paket make-up i en liten make-up väska, och inkludera en tagg med varje flicka namn på det. När flickorna är klar med varandra över, låt dem gräva igenom mammas bijouterier att utrusta. Sedan, låt varje flicka gå catwalk att debutera sin nya look, artighet av sin vän.

Lätt som en fjäder, stel som en styrelse

Om vistas över för natten en grupp tonårsflickor, spela klassiska sleepover spel. I Lätt som en fjäder, stel som en styrelse, en tjej ligger på golvet, och de andra tjejerna sitta runt henne. Flickan sitter nära huvudet berättar en fiktiv berättelse om flickans död. Då flickorna sjunga "Lätt som en fjäder, stel som en styrelse" och lyft flickan från marken för att symbolisera "andarna" lyft henne.

Sanning eller konsekvens

Truth or Dare är en annan klassisk övernattning spelet perfekt för tonårsflickor. Flickorna turas frågar varandra "Sanning eller konsekvens?" Om flickan väljer sanningen, måste hon svara på en fråga som "Vem är din kärlek?" Om hon väljer vågar, då hon måste fylla i en dum, men ofarliga, vågar som att springa runt huset eller ringa henne krossa.

Dance Contest

Låt tonårsflickor att släppa loss, njuta av bra musik och få lite motion genom att vara värd en danstävling. Allt du behöver är lite utrymme att dansa --- en bakgård eller källare fungerar --- och lite musik. Låt flickor gör sitt bästa freestyle dans, och gruppen bestämmer vem den bästa dansaren är. Eller, dela flickorna i små grupper och låt varje grupp koreografera en dans på samma låt. En panel av domare, som födelsedag flickans föräldrar eller syskon, väljer det vinnande laget. Du kan tillgodose det här spelet till flickornas intresse --- om du har en grupp av cheerleaders på födelsedagsfest, kan de föredrar att arbeta på ett jubel snarare än en dans. Gymnaster kanske vill visa upp sina kullerbyttor färdigheter i stället.


Relaterade artiklar