Hur att sträcka en läderhatt

December 7

Hur att sträcka en läderhatt


Många människor köper tillbehör såsom läder hattar, från nätbutiker. Vi kan inte prova dessa hattar innan vi köper dem och kan därför lämnas med hattar som är för små. Läder hattar har också en tendens att krympa när de inte har suttit på längre tidsperioder och när de har kvar i solen för länge. Iklädd en hatt som är för liten är obehagligt och ser udda. Men inte kasta ut din illasittande mössa bara ännu. Det finns ett antal förfaranden och produkter som kan sträcka på läderhatt för en bättre passform.

Instruktioner

• Sitt ner och placera toppen av läderhatt på ett knä. Sätt händerna i kronan av hatten och dra utåt mycket försiktigt. Håll dra i fem sekunder och släpp sedan. Vrid hatten och upprepa drag rörelser tills hatten är jämnt sträckt. Prova hatten på och upprepa vid behov tills du uppnår önskad storlek.

• Använd en svamp eller sprayflaska för att dämpa läderhatt med varmt vatten. Placera den våta hatt på huvudet eller på en hatt stativ som är storleken på ditt huvud. Låt hatten på plats tills den är helt torr. Lädret kommer att sträcka att rymma den nya storleken.

• Köp en hatt bår som är utformad för att rymma din hatt storlek. Fukta hatten med varmt vatten och sätt hatten bår i bandet av hatten. Ställ din rätt hatt storlek. Låt hatten torka helt medan hatten bår är på plats. Lädret kommer att torka till lämplig storlek.


Relaterade artiklar