Heta skägg stilar

June 20

Heta skägg stilar


Det finns många populära skägg stilar och en mängd olika sätt att uttrycka sig genom det sätt du bär ditt skägg. Att känna stilar och hur man bär dem är nyckeln till att utföra dem. Sedan populariteten av skägg är här för att stanna, är det viktigt att vara i framkanten av mode.

HELSKÄGG

Den helskägg är för män som kan växa ansiktshår utan flammigt fläckar, eftersom helskägg täcker en stor del av ansiktet. Detta är den mest populära. Att växa ett skägg, räkna ut ditt skägg gränser genom att utforma din hals. Ha alltid ditt skägg trim och hanterbar. Skådespelare brad pitt, George Clooney och Jim Carrey har haft fullt skägg på tillfälle.

Pipskägg och mustasch Kombination

Den getskägg-mustasch kombination ett populärt val. Det är också kallad Van Dyke, hänglåset, den Candado eller cirkelns skägg. Formen på denna kombination är en oval, även om många män experimentera och former kan variera från person till person. Musikern Axl Rose har setts med denna kombination.

Balbo

En Balbo är en kombination av ett bockskägg-mustasch som inte är ansluten, det ser ut som en "T." Den Balbo även kallad Chevron. Att växa en Balbo, ta ett skägg eller pipskägg-mustasch kombination och forma det i Balbo. Skådespelaren Mickey Rourke har setts med Balbo.

Chin Strip

En variation av ett bockskägg är hakan remsan. Det är precis som det låter, det är en lång remsa av hår odlas på hakan.

Chin Strip och mustasch Kombination

Hakan remsa med en mustasch hänvisas också till som en översteslipmaskiner. Detta är ett enkelt utseende för att uppnå, bara odla en mustasch, sedan trimma en hakan remsa. Skådespelaren Mel Gibson har använt denna look ibland.

Fårkött kotletter

Långa polisonger som kommer ner sidan ansiktet till mungiporna kallas fårkött kotletter.

Vänliga Mutton Chops

Vänliga fårkött mandelmassa är fårkött kotletter är anslutna till en mustasch. Facklig armé Generator Ambrose Everett Burnside, Elvis Presley och skådespelaren Luke Perry har burit vänliga fårkött kotletter.

Chin Curtain

En hakan gardin är också känd som en Donegal, Lincolnic och en hakrem. Det är ett skägg utan mustasch.

Tandborste

Tandborsten är ungefär en tredjedel tum i mitten av överläppen, och det handlar om storleken på huvudet av en tandborste. Det bars av skådespelaren / regissören Charlie Chaplin, men det gjordes notoriskt känd av Adolf Hitler, och på grund av detta, är det minst populära stil av gäng.

Fu Manchu

Fu Manchu är en mustasch som växer rakt ner förbi läpparna och sträcker sig förbi käken. En kontrollampa egenskap av Fu Manchu är att överläppen har ansiktshår och sidorna är rakade. Rock musiker Jimi Hendrix hade en Fu Manchu.


Relaterade artiklar