Barn Hummer Aktiviteter

February 16

Barn Hummer Aktiviteter


Amerikanska humrar är havet varelser, som finns längs stränderna i Amerika och Kanada, i Atlanten. Dessa varelser vilja bo i gömda platser, som under stenar, bland tång eller i grottor de gräver i sanden för att undvika att bli fångad. Hummer är en favorit på menyn på skaldjursrestauranger och även i dagligvaruhandeln. Hummer hantverk, spel och andra aktiviteter att undervisa barn om dessa roliga utseende havet varelser.

Hand och Footprint Lobsters

Gör hummer från barnens händer och fötter utskrifter. Har barnen på sina händer i färg och sedan på tjockt papper. Upprepa med sina nakna fötter. Klipp ut de två handen och två fotspår. Lägg ut de två fotspår för att göra en lång hummer kropp. Hälen i den andra foten ska något överlappa tårna i den första foten i linje. Skjut en pappersfästorgan genom båda lagren av fotspår där de ansluter, för att bilda en hummer kropp. Organet bör ha en häl tryck för huvudet och en tår ut för en svans. Placera en handflata trycket på varje sida av huvudet slutet av hummer och trycka på en pappersfästorgan genom slutet av varje handflatan och den övre kanten av hummer huvudet för att bilda en tång. Tape två brun chenille stjälkar på den övre kanten av hummer huvud, precis mellan handen utskrifts tång. Rita ögonen på huvudet.

Pincher Claws

Har barn färg eller måla två Papperstallrikar röda eller bruna på båda sidor. Vik varje platta på mitten. Skär en halv av tre tum "slot" ovanför mitten och en 1-tums hål under luckan. Visa barnen hur man placerar sina fingrar genom springan och tummen genom hålen från utsidan av platt tång. Barn kan försöka plocka upp föremål med sina pincher klor.

Hummer Races

Visa barnen en bild av en hummer. Påpeka de fyra promenader benen under kroppen. Har barnen ligga nedåt på golvet. Instruera dem att bara använda sina armar och händer att flytta sin kropp över golvet. Märk ut ett tävlingsområde för hummer tävlingar.

Hummer Affischer

Visa en lärobok bild av en hummer med delarna märkta, eller skriva ut en kopia av bilden och märkta delar från webbplatsen hummer institutet. Har barnen rita en hummer på en stor bit av affisch styrelse eller tidningspapper. Hjälp barnen rita linjer från de delar av hummer och skriva namnen på de delar på linjerna. Visa affischerna i klassrummet eller en hall.

Havvarelse Spel

Har barnen leka en reviderad version av anka, anka, gås. Ordna gruppen i en sittande cirkel. Har ett barn gå runt utanför cirkeln och tryck varje barns huvud, säger namnen på havet varelser som krabba, sjöhäst, fisk, haj och hummer. När barnet rör ett huvud och säger hummer, den personen reser sig och tävlingar runt cirkeln tillbaka till den plats där den sittande personen var. Använd endast krabba och hummer för yngre barn.


Relaterade artiklar