Hur man spelar ett G-ackord på gitarr

September 7

Hur man spelar ett G-ackord på gitarr


Om du är intresserad av att lära gitarr och gitarrackord så har du kommit till rätt ställe. Denna artikel kommer att lära dig hur man spelar en "öppen" G-ackord på gitarren. Detta är en av de första ackorden som många gitarrister lära.

Instruktioner

Att spela en G-Chord

• Ställ din 6-strängad akustisk eller elgitarr med hjälp av en elektronisk tuner, tangentbord eller piano. Tonerna av strängarna på gitarren ska vara inställd på E, A, D, G, B, E. Detta är från låg till hög, eller från den fetaste strängen på gitarren till skinniest. När du använder ett tangentbord eller piano stämma din gitarr, starta från E anmärkning under mellan C på tangentbordet eller piano.

• Placera tredje (ring) finger direkt bakom tredje bandet på den första strängen på gitarren. Frets är metall åsar på greppbrädan av gitarr. FRET närmast spindeldockan (med avstämnings knoppar) är det första bandet, nästa bandet gå ned mot kroppen av gitarren är det andra bandet och så vidare. Den första strängen är en närmast knät, och den sjätte strängen är den sträng närmast ansiktet när man håller gitarren spela läge.

• Placera första (index) finger direkt bakom andra bandet på den femte strängen på gitarren.

• Placera andra (mitten) finger direkt bakom tredje bandet på den sjätte strängen på gitarren.

• Strum alla sex strängar på gitarren med din strumming hand.


Relaterade artiklar