Kid sleepover idéer

September 29

Kid sleepover idéer


Sleepovers är ett roligt och populärt partival för barn och tonåringar. Att hålla alla underhöll och glad under en lång sleepover part kan vara en svår uppgift. Med förplanerade aktiviteter kommer att hålla saker i trim och hålla kaos på ett minimum. Hantverk, spel, filmer och roliga livsmedel idéer är häftklamrar på någon övernattning part.

KonsthantverkFlickor kommer att älska att göra sina egna smycken på sleepover parter. Montera hantverk bord med sträng, sax, spännen och en mängd olika pärlor och charm. Tie-färgning är också en rolig hantverk som är mer lämplig för äldre barn och tonåringar. Örngott och T-shirts är perfekta artiklar för tie-färgning. För yngre barn, bryta ut kritor och markörer och har färg tid, uppmuntra barnen att rita och färg sleepover-teman poster såsom nallar och månen och stjärnorna.

Spel

Nåla fast svansen på åsnan är ett klassiskt födelsedagsfest spelet. Skräddarsy den till ditt barns parti baserat på temat. För övernattningar, spela Pin huvudet på nallebjörn. Skattjakter är ett spännande spel för barn i alla åldrar. Dölj ledtrådar på olika platser inne i huset eller utanför om vädret tillåter. Till exempel, om du döljer en ledtråd i badrummet föregående ledtråd kommer att säga, "Du kan hitta mig var mousserande tänder hålls rena." Det vinnande person eller grupp får ett pris.

Bio

Filmer är ett måste på slummer parter. Äldre barn kommer att njuta av en skrämmande film maraton, medan yngre barn kan läggas till vila medan du tittar på en tecknad film. Se till att kolla filmer för ålder lämplighet och be föräldrar om de ogillar deras barn tittar på skräckfilmer inför ditt barns parti. Filmer är ett perfekt sätt att varva ner nattens aktiviteter och få alla bosatte sig och redo för sängen.

MatHar partysugna göra sin egen pizza genom att erbjuda en mängd olika toppings. Eller ställa in en fruktglass bar med glass smak alternativ och alla infästningar. Webbplatsen födelsedag i en låda rekommenderar att ha roligt ansikte bagels till frukost nästa dag. Skär bagels på mitten och sprida dem med cream cheese. Låt barnen rita roliga ansikten på bagels med kläm behållare av gelé.


Relaterade artiklar