Hur att muntra upp Terminal Barn

January 26

Hur att muntra upp Terminal Barn


Barn står inför livshotande sjukdomar kan inte helt förstå vad som händer med dem. Barn i allmänhet inte förstår död eller sjukdom. Döende barn kan fastna i en sjukhus, anslutna till maskiner, när de skulle snarare vara ute och lekte med sina vänner. Trots att de står inför en livshotande sjukdom, obotligt sjuka barn är fortfarande barn och kommer att njuta av saker som andra barn gör. För att muntra upp en döende barn, försöka ta hans sinne av hans smärta, eller utanför sjukhuset.

Instruktioner

• Se barnet till stiftelsen Make-A-Wish. Den ideella arbetar för att bevilja önskemål till barn under 18 år som står inför en dödlig sjukdom. Wishes kan variera från möte en favorit kändis att besöka en nöjespark.

• Ta med barnet en målarbok. Färg kan hjälpa ett barn uttrycka sin kreativitet, samtidigt som hans sinne bort av sina omständigheter.

• Köp barnet en handhållen spelkonsol eller DVD-spelare. Sjuka barn ofta inte kan lämna sina sjukhussängar, och en enhet de kan roa sig med och fly för en timme eller två kan hjälpa muntra upp dem.

• Sitta vid deras sida och läsa barnet en bok. Komma läsa för kan vara lugnande och en obotligt sjuka barn kommer sannolikt bara njuta av din närvaro och lugnande ljudet av din röst.


Relaterade artiklar