Hur man muntra upp en trasig hjärtat vän

November 8

Hur man muntra upp en trasig hjärtat vän


Om din vän lider av ett brustet hjärta, vill du förmodligen att göra det hela bättre. Du kan inte göra henne smärtan försvinner, men oavsett hur mycket man än försöker. Det kommer att ske över tiden, och du har ingen kontroll över det. Du kan dock visa din kärlek och stöd genom att ett litet jubel i hennes liv.

Instruktioner

• Tillbringa tid med att lyssna till din vän. Låt henne prata; hon kan behöva få ut sina känslor. Låt henne till fullo uttrycka sig. Inte interject dina personliga åsikter. Att veta att du är där för henne kommer att heja henne oerhört.

• Använd ord som hurrar din vän upp. Säg till honom att han är en omtänksam person. Säg till honom något du beundrar om honom. Glöm inte att berätta för honom att du bryr dig för honom och kommer alltid att vara där när han behöver dig.

• Hitta sätt att göra din vän skratt. Skratt är förmodligen saknas i din förkrossade väns liv just nu. Ta en komedi film till sitt hus eller gå ut på bio eller en komedi klubb. Visa upp hemma hos henne klädd i roliga kläder, såsom en peruk eller en clown kostym. Poängen är att visa din vän humorn i det här livet och hjälpa henne att glömma sina bekymmer för en stund.

• Ha en speciell middag för din vän. Det behöver inte vara en finare middag; du bara vill att din vän att ha en stund av glädje. Få ut honom ur huset till en plats med människor och skratt, eller har en middagsbjudning. Bjud stödjande människor som bryr sig om din förkrossade vän så mycket som du gör.

• Ge din vän något att muntra upp henne. Gör henne en kortlek med "lyckliga kort" genom att skriva inspirera ord, roliga skämt och citat på en vanlig kortlek. Använd en permanent spritpenna så orden inte tvätta bort. Alternativt kan du ge din vän en rolig kort eller köpa henne en låda med hennes favorit choklad för att öka hennes humör.


Relaterade artiklar