Hur man håller glasögon på barn

December 4

Hur man håller glasögon på barn


Även om det kan vara svårt att acceptera att ditt barn behöver glasögon, kan du känna positivt om ditt barn att kunna se klart med korrigerande linser. Uppmuntra ett barn att bära glasögon, särskilt ett spädbarn eller litet barn, kan vara en utmaning. Som ni strävar efter att hjälpa ditt barn vänja sig glasögon, använda positiv förstärkning för att få igenom övergången. Med flitig ansträngning och enhetliga riktlinjer, kan du hålla glasögon på barnen på ett positivt sätt.

Instruktioner

• Välj glasögon med elastiska band som ansluter till ramarna för att hålla glasögonen på plats på ett mycket litet barn ansikte. Dessa glasögon kan vara lämpliga för spädbarn, småbarn och aktiva barn som kan ha problem med glasögon falla ned under aktivitet.

• Välj glasögon med särskilda kabeltempelramar. Dessa ramar krypa runt öronen för att hålla dem på plats ordentligt. Kabel tempel ramar kan fungera för småbarn, barn och även äldre barn som lever ett aktivt liv.

• Montera glasögon på ditt barn med hjälp av en professionell. Se till att glasögonen passar ordentligt och bekvämt utan klämmande eller irritation som helst. Detta är särskilt viktigt om ditt barn är för ung för att berätta att glasögonen inte känner sig bekväma.

• Lägg de grundläggande reglerna om glasen med ett mycket litet barn för att hjälpa henne att acceptera glasögonen. Berätta ditt barn att föräldrar eller vuxna är de enda som kan ta bort glasen. Detta talar om för henne att hon själv inte kan ta bort dem. Andra barn inte kan ta glasögonen antingen avstängd.

• Byt ut glasögonen tillbaka på ditt barn omedelbart om han tar dem. Det är viktigt att aldrig låta ditt barn ta glasögonen - om ditt barn tar bort dem att spela med dem eller helt enkelt bort dem. När tiden kommer att ta bort glasögon, måste du ta bort dem - inte ditt barn.

• Uppmuntra ditt barn att hålla glasögonen på med positiv förstärkning. Distrahera ditt barn som hon vänjer sig glasögonen. Välj roliga aktiviteter att engagera ditt barn medan hon bär glasögon för att hålla henne upptagen och att belöna henne för att bära glasögon.

• Stoppa rolig aktivitet omedelbart om ditt barn tar bort sina glasögon. Sätt glasögonen igen och starta verksamheten igen. Detta kommer att positivt förstärka ha kul med att bära glasögon. Det kommer också att visa ditt barn att om han tar glasögonen slutar det roliga.


Relaterade artiklar