Fördelar och nackdelar med tidningen reklam

December 3

Fördelar och nackdelar med tidningen reklam


Det finns en mängd olika vägar för reklam ett företag. Tidningar är bekvämt placerade på ställningar i närheten av kassan linjer eller väntrum eller köpas genom abonnemang av dem som är intresserade i ett visst ämne. Precis som alla verktyg för marknadsföring, tidskrifter har både för- och nackdelar för annonsörer att överväga. Företagen måste avgöra om fördelarna uppväger nackdelarna och om tidningen annonser kan ge ett effektivt sätt att göra reklam för sina särskilda produkter eller tjänster.

Kreativitet och kvalitet

Till skillnad från tidningar, är tidningen annonser som inte används för att göra reklam för försäljning eller specialerbjudanden. Syftet med en tidskrift annons är att skapa och bygga en bild för produkten eller tjänsten. Annons kreativitet och skicklighet är avgörande för att väcka uppmärksamhet och få ett bestående intryck. Bildupplösning i tidningar är mycket högre kvalitet än tidningar, som använder färre punkter per tum. Magazine annonser visas skarpare och renare, medan papperskvaliteten ger mer tyngd och en professionell, glänsande utseende. Fler punkter per tum i tidningen print innebär elegant, livfullt färgglada annonser. Livsmedel ser aptitretande och objekt praktiskt lossna sidan.

Signifikans

Annonsplacering i en tidning är särskilt framgångsrik i att nå en specifik målgrupp. Tidskrifter kan vara inriktad mot vissa grupper av människor baserat på kön, etnicitet, ålder eller intressen. Magazine reklam är särskilt inflytelserika för fordonsindustri, elektronik, mode och skönhet, mat och hem förbättring produkter. Lyxvaror köpare använder tidningar de mest när du väljer inköp.

Expense

Eftersom tidskrifter produktionskostnaderna är höga, kommer företagen spenderar mer på tidningen annonser än för annonser i tidningar. Det kan vara mer ekonomiskt att köpa annonsutrymme i en lokal tidning med begränsad spridning, som annonser för nationella tidningar lätt kan köra uppemot flera tusen pounds. Emellertid måste kostnaden betraktas i termer av exponering en tidning annons kan få och långvariga intryck det kan skapa.

Tidsram

Tidningar publiceras varje vecka, månad, varannan månad eller kvartalsvis. Magazine annonser har en lång ledtid; de kan behöva vara redo sex månader i förväg av frågan. Men tidningar kvar på butikshyllorna i veckor eller månader. De roa också människor på plan eller de som väntar för bilar repareras eller till doktorn eller tandläkaren. Folk läser tidningar som är veckor eller månader gamla eftersom artiklarna är fortfarande relevant.

Överväganden

Styrkan i ekonomin och den digitala tekniken påverkar tidningen reklam. Publishers Information Bureau rapporterade drygt 14 miljarder GBP tidningen reklamintäkter under 2008, vilket var 7,8 procent mindre än året innan på grund av en försvagad ekonomi. När allmänheten måste ändra sina köpvanor, måste reklam strategier övervägas noga. När folk köper färre tryckta publikationer, vänder de sig till Internet och TV för nyheter. Ett vakande öga måste hållas på styrkan i tidningen läsekrets i tider av en fluktuerande ekonomi.


Relaterade artiklar