Hur man gör ett samtal gå till röstbrevlådan

February 8

Hur man gör ett samtal gå till röstbrevlådan


Med tillkomsten av mobiltelefon, prata med vänner, är lika enkelt som att slå ett nummer familj, klasskamrater, arbetskamrater eller någon annan. Men ibland kanske du vill lämna ett meddelande på telefonsvarare i stället för att tala direkt till den person som du ringer. På steken, kan du vara mottagaren av ett samtal som du inte vill ta, så du behöver skicka samtalet direkt till din egen telefonsvarare. För både inkommande och utgående samtal, är det möjligt att gå direkt till röstbrevlådan, förbi en levande konversation.

Instruktioner

• Slå 267-759-3425 (267-SLYDIAL) för att få tillgång till Slydial, en tjänst som tillhandahålls av MobileSphere som låter den som ringer att lämna ett röstmeddelande på den andra partens telefon utan att tala med den enskilde.

• Ange telefonnumret du ringer, som berättar Slydial var att lämna din röstbrevlåda.

• Tala meddelandet när röstbrevlådetjänsten uppmaningar. Häng upp när du är klar lämnar meddelandet. Slydial kommer att lämna meddelande på den andra partens telefonsvarare utan att ge den andra parten en möjlighet att plocka upp telefonen. Mottagarens telefon kommer att visa ett missat samtal med telefonnumret till den person som ringde, så den andra parten kommer att veta vem som ringde.

• Stäng av telefonen, som skickar alla inkommande samtal till röstbrevlådan. Detta är det bästa alternativet för tillfällen då ta emot samtal är inte ett alternativ.

• Neka samtalet. Om du inte vill tala med den som ringer, ger telefonen dig en möjlighet att neka ett inkommande samtal efter det börjar ringa. Tryck på knappen för att neka samtalet och det inkommande samtalet automatiskt gå till röstbrevlådan. Processen för att neka ett samtal varierar beroende på telefon, så konsultera bruksanvisningen.

• Ignorera samtalet och efter flera ringar, kommer samtalet att gå igenom till röstbrevlådan. Om du inte vill att telefonen ska ringa när du ignorerar det, ställa in ringsignalen för att vibrera.


Relaterade artiklar