Förskole avläggande av examen idéer

September 16

Förskole avläggande av examen idéer


Förskola grade fokusera på det roliga och spännande att lära, träffa nya vänner, och tjäna nya privilegier och ansvar i stället för allvarliga ceremonier. Familjemedlemmar, särskilt nya föräldrar, fortfarande kommer att vara mycket glada att fira sin unges prestationer, så planerar en examensceremoni kan erkänna sin hand i student framgång. Välj en förskola examen idé som kan avnjutas av barn och vuxna lika.

Uppsättningar

De flesta barn älskar uppmärksamhet, och publiken kommer att njuta av att se förskolebarn visa sin behärskning av sånger, danser, alfabet recitationer eller namnge kroppsdelar. Nu är det dags att visa upp hur dina förskolebarn kan recitera löfte om trohet i teckenspråk eller recitera dagar i veckan på spanska. Skapa dimensionerade affischer av vuxna män och kvinnor med utskurna ansikten, låt varje examen steg bakom affischen och meddela vad de vill vara på "att växa upp." Var beredd på underhållande svar.

Video

Video kan sammanfatta dyrbara förskola stunder mer vältaligt än ord, i vissa fall. Screen en montage av verksamheten från föregående år, oavsett om det är barnen lära sig linor av hage på lekplatsen, plantera blomfrön i tomma mjölkkartonger eller tyst läsa böcker på klassbeanbags. Publiken kommer att uppskatta en titt i sina barns lärande, och barnen kommer hade en boll som pekar ut sina vänner (och sig själva) som filmsekvenser eller bilder rulla förbi.

Gradering Paraphernalia

Du kommer förmodligen vill hoppa klädnader, som är kostsamma och obekväma för barnen. Men de kommer att känna vuxna bär avläggande av examenlock, och föräldrar hålla dessa som souvenirer från den speciella dagen. I mån av tid, skapa personliga examen certifikat för barnen att ta med sig hem. Underskrifter från förskolan huvudmannen gör dessa verkar extra speciell. Banderoller, ballonger, banderoller och konfetti lägga till rummets fest.

Förfriskningar

Känn dig fri att tjäna lite godis på denna festliga evenemang, oavsett om det är en tårta dekorerad med namnen på de förskola examen eller söta saft. Hälsosamma alternativ inkluderar skivad frukt eller grönsaker skivorna. Sänk kostnaderna genom att be föräldrarna att föra tilltugg att dela, men vara medvetna om elev allergier och se till att säkra kontoret godkännande innan tillåta mat utanför livsmedelskonsumtion i klassrummet.

Praktiska

Det är en smart idé att stimulera genom examen några gånger med barnen, bland annat promenader i, som står i rak linje, kommer fram för att ta emot sitt certifikat och handslag, och gå tillbaka till linje. Beroende på storleken av graderings klass och klassrum, kan föräldrarna sitta på sina barns skrivbord, på stolar som införts för händelsen eller bara stå på baksidan av rummet för kortare evenemang. Utomhus ceremonier välkomnar vårsolen, men vara beredd på fler distraktioner och har en backup plan i händelse av regn. Gör inte en stor sak om att uppmuntra barnen att klä upp; studenter från lägre inkomster familjer kan känna sig obekväm på deras speciella dag om klasskamrater visar upp bär dyra grannlåt.


Relaterade artiklar