Talent Show låtidéer

November 23

Talent Show låtidéer


Om du söker efter en låt att sjunga för en talangjakt, har du många faktorer att beakta. Först slipa på din starkaste punkt som en sångare att avgöra om det är intervall eller makt. När du sjunger för en publik, kommer du att brottas med nervositet, vilket påverkar både utbud och makt, så välj en låt som kommer att imponera på andra men inte alltför betona din röst. Var noga med att välja en låt du älskar och känner väl, vars melodi och text du frossa i prestanda och kommer inte att glömma.

"Suppertime"

Från "Little Shop of Horrors" rockmusikalen "Suppertime" är en bra uptempo sång för män i alla åldrar som har baryton röster. Låten visar förmågan att hantera förändringar i tempo, eftersom det börjar sakta men snabbar upp.

"En dröm är en önskan ditt hjärta gör"

"En dröm är en Wish Your Heart Gör" från "Askungen", Walt Disney filmen, är en utmärkt låt för tonårsflickor eller kvinnor med utbildade sopran röster. Eftersom en del av dess intervall är svårt, det är inte ett bra val för dem med otränade röster.

"Tänk dig"

Från "Oliver", den brittiska musikal, "Tänk dig" är en uptempo låten som är idealisk för barn eller tonåringar. Det är ganska lätt att sjunga och ger ett bra tillfälle att visa upp agerar förmåga i samband med sång.

"Jag vet inte hur man älskar honom"

"Jag vet inte hur man älskar honom" från musikalen "Jesus Christ Superstar" är en fin låt för kvinnor i alla åldrar som har medeldistans röster. Eftersom det krävs skickliga tolkning och nyanserad känslor, det är ett bra val för att visa tillförordnad förmåga.

"Ol 'Man River"

"Show Boat" anses vara den första amerikanska musikaliska spel, presenterar låten "Ol 'Man River", som är ett utmärkt val för äldre män som har bas röster. Dess melodi och text lämpar sig väl för infusion en föreställning med känslor.

"The Gentleman är en Dope"

Från "Allegro", den musikalen "The Gentleman är en Dope" är en uptempo låten perfekt för kvinnor i alla åldrar som har alto röster. Det är känslomässigt utmanande och fängslar publiken förresten det börjar i ilska, men slutar i längtan.


Relaterade artiklar