Hur man justerar Arms på glasögon

April 29

Hur man justerar Arms på glasögon


För att undvika onödig ansiktssmärta och huvudvärk, är korrekt glasögon passar viktigt. Den övre delen av glasögonbåge ska rada upp med dina ögonbryn, bör ramen vara bekväm utan klämmande eller dra och bör stanna på ditt ansikte utan att glida ner näsan. Om dina glasögon inte passar så här, kan du justera dem själv genom tweaking glasögon armarna vid tinningarna där de möter resten av ramen.

Instruktioner

Hur man justerar Arms of Plastic Frames

• Värm plastramar upp genom att köra templen under varmt vatten i 20 sekunder. Styra en hårtork på ramarna för 20 sekunder kommer också att arbeta för detta. Håll hårtork inställningen på låg så ramarna inte blir för varmt.

• Ställ armarna i templet för att avhjälpa glasögon som glider ner näsan eller inte nivå på en plan yta. Böj varje arm uppåt eller nedåt där den möter ramen, flytta armarna en liten bit i taget tills de är i rätt läge. Applicera endast den minsta kraft som behövs för att säkerställa att du inte bryter armarna. Glasögonen är utformade att böjas för att rymma olika strukturer ansikts; böja dem utöver vad som är nödvändigt för ditt ansikte, men ökar risken för att bryta dem.

• Kör ramarna under kallt vatten i 20 sekunder för att ställa dem i den nya positionen.

Hur man justerar beväpnar av metallstomme

• Använd nål näsa tång för att försiktigt nypa templet hörnet medan du flytta ramen något uppåt eller nedåt. Detta kommer att justera ramar som är ur balans. Flytta ramen uppåt eller nedåt kommer att bero på den sida som är ur balans.

• Böj armarna något från ramen med händerna om dina glasögon gräva i huvudet eller öron. Likaså böja armarna något inåt om dina glasögon passar ditt huvud för löst. Dessa kurvor bör ske i mitten av armen axeln. Räta öronstyckena lite med tång om de är alltför böjda för örat. Böj öron bitar om de är för raka.

• Rätt glasögon som sitter för högt eller för lågt på näsan genom att böja armarna vid tinningarna för att ändra vinkeln på ramen. Böj båda armarna något uppåt med en tång för att korrigera ramar som sitter för högt på näsan. Böj armarna något nedåt för att avhjälpa ramar som sitter för lågt på näsan. Var noga med att inte böja själva gångjärnet; placera tången vid den del bortom gångjärnet, där armen möter ramen.


Relaterade artiklar