Hur man kan inreda en tårta står med band

January 30

Hur man kan inreda en tårta står med band


En slug kakan stå omgiven med band ger en dekorativ display utrymme för en välsmakande efterrätt. Vissa typer av tårta står komma med hål runt kanterna speciellt för gäng band genom. Du kan också lägga till den här funktionen för att en vanlig monter genom att fästa band runt basen. Lägg till dina egna smyckningar för en anpassad look.

Instruktioner

• Ta reda på färgen på kakan och hur det kommer att vara dekorerad. Använd liknande färger och former när dekorera bandet som kommer att gå runt kakan stå.

• Om stativet har hål för gängning, trä bandet genom hålen i stativet. Väv den in och ut tills den omsluter hela montern. Knyt bandet i en båge eller avsluta det i din valda metoden, skär bort eventuellt överskott med en sax. Om stativet inte har hål, knyta band runt stammen eller kanten av kakan stå. Har bandet på plats innan du påbörjar utsmyckning processen.

• Använd en limpistol för att fästa dekorativa föremål på utsidan av bandet. Bilda ett mönster runt kanten med föremål såsom paljetter, knappar, små plastformer i form av olika livsmedel eller någon annan typ av små crafting objekt som du väljer.

• Låt 24 timmar för limmet torka på bandet innan du använder kakan stå.


Relaterade artiklar