Hur man målar en apa ansikte för Halloween

March 23

Hur man målar en apa ansikte för Halloween


Halloween alltid är förknippad med olika typer av kläder för trick eller behandling, samt kostym parter. En kostym behöver inte vara skrämmande men bara måste vara något som sticker ut. Om du planerar att gå ut som en apa på Halloween och du inte vill bära en mask, kan du måla ditt ansikte istället så att det kommer att se verklighetstrogna.

Instruktioner

• Montera ansikte färger som du behöver. Grunda färgerna på bilden av den tecknade apan. Tecknat är lättare att efterlikna eftersom färgerna är fast i förhållande till den verkliga djur.

• Tvätta ansiktet så att det kommer att vara fria från smuts och olja. Ansiktsmålning också kommer att bli lättare om ditt ansikte är ren.

• Få pensel och badda det på en färg för att börja måla ditt ansikte. Det kommer att vara bäst att börja från näsan. Det kommer att finnas en mindre chans att måla ojämnt om du börjar från centrum. Det kommer också att bli lättare att lägga märke till om du målar ojämnt och fastställande av det kan göras direkt.

• Torka av överskottet färger från ditt ansikte med hjälp av våt vävnad. Torka av den noga så att det inte kommer att förstöra andra delar av färgen.

• Lufttorka ansiktet färg för upp till tre timmar.


Relaterade artiklar