Christmas brunch Idéer för äldre

November 16Det finns många alternativ för mat och dryck När du planerar en jul brunch för äldre. Oavsett om du planerar för en stor eller liten grupp, är det en bra idé att erbjuda flera alternativ för dina gäster. Blanda i både traditionella och kreativa rätter att vädja till allas smak. Många seniorer njuta av klassiska komfortmatar, men är fortfarande öppna för att prova något nytt.

Muffins och bröd

De flesta människor tänker på muffins som en söt behandla, men du kan överraska din senior grupp med en korv ost muffin för jul brunch. Om din grupp föredrar något på sötare sidan, erbjuder en Tranbär-Orange bröd som innehåller mycket fiber. För en klibbig behandla, servera upp några Praline Pull-Apart bröd. Seniorer är säker på att älska den varma kolasås och pekannötter. En korg med kanel eller orange rullar är en mer traditionell alternativ som går bra med någon huvudrätt. Dessa är alla enkla bakverk som går bra med saft eller kaffe.

Grytor

Grytor är ett enkelt sätt att tjäna en stor grupp utan att offra smak eller intresse. Ta reda på vad din grupp seniorer gillar i vägen för frukostmat och skapa en gryta för att passa deras smak. Till exempel, om din grupp gynnar korv och hash browns, prova en Hash Brown frukost gryta. Denna maträtt kombinerar traditionella smaker av fläsk korv, ägg och hash browns till en lätt att tjäna skålen. Om du vill ha en gryta som verkligen väcker julstämning, prova Confetti Omelet gryta. Detta innefattar gröna färsk persilja med den röda av pimentos, vilket lite av julstämning till bordet. För äggrätter, kan du alltid använda ett ägg substitut för en låg kolesterolhalt alternativet.

Drycker

Julen betyder oftast snö och kallt väder. Med ett urval av varma drycker som åtföljer livsmedlet tilltalar många seniorer. Var noga med att ha traditionella drycker som kaffe och varmt te tillgängliga för dina gäster, men du kan också få kreativ och erbjuda några alternativ såsom pralin kaffe, gjorda med pralin likör, halv-och halv och farinsocker. Denna dryck sätter en varm semester spinn på vanligt kaffe. En Irish Coffee är ett annat alternativ, gjord med irländsk whiskey, socker och vispgrädde. För dina gäster som föredrar kylda drycker, sätta ut ett urval av färska juicer. Du kan även vill inkludera jordgubb eller hallon smoothies.


Relaterade artiklar