Hur man gör tillfälliga tatueringar för barn

June 27Tillfälliga tatueringar är alltid en hit med barnen. Även om det är möjligt att köpa dem, det är mer personligt och roligt att göra dem själv. Tillfälliga tatueringar är en stor giveaway på ett födelsedagskalas eller bara som ett sätt att roa barnen för ett par timmar. Du kan använda två olika sätt att göra en tillfällig tatuering. Om du är skicklig på att rita, med hjälp av ansiktet eller kroppen färg är ett enkelt sätt att göra det. Använda ett bildredigeringsprogram på datorn och skriva ut tatueringar på dekal eller vattenrutschbana papper är ett annat sätt att skapa tatueringar för barn.

Instruktioner

• Inköp ansiktet eller kroppen färg från ett hantverk eller hobby butik. Kontrollera att den är märkt säkert för ansikte och hud - det måste vara icke-giftig. Köp så många färger som behövs för din design.

• Måla din design på barnets ansikte eller kropp. Detta kan göras på frihand med borstar eller genom att använda en stencil. Hantverk och hobby butiker har vanligtvis en mängd av stenciler och penslar. Det är bäst att låta varje färg torka innan nästa.

• Låt tatueringen torka. När torka bör pågå i flera timmar eller tills den tvättas bort. Denna typ av tillfällig tatuering går att tvätta bort lätt i badet eller med tvål och vatten.

• Du kan köpa vattenrutschbana papper, vid ett hantverk butik eller på ett kontor leverans butik. Du kommer att behöva flera ark, beroende på hur många tatueringar du planerar att skapa.

• Skapa en design med ett bildredigeringsprogram som Photoshop. Du kan också använda Microsoft Word eller Photoshop Essentials. Du kan skapa din egen design i dessa program eller infoga ClipArt i tatueringen. Många webbplatser erbjuder gratis clip art. Du kan också använda en skanner för att skanna in bilder som du vill använda. När du är nöjd med din design, spara filen.

• Följ anvisningarna som medföljde dekal papper för att skriva ut dina tatueringar. Anvisningarna kommer att variera beroende på papperstypen. Majoriteten av papper kräver att du skriver din design på den blanka sidan av dekalen eller vattenrutschbana papper. Ställ din skrivare till bästa upplösning och välj bild glansigt som papperstyp när du använder tatuering eller dekal papper.

• Använd 2 till 3 tunna lager av glans Klarlack, där du kan köpa på de flesta hantverk och hobby butiker, på den tryckta sidan av pappret om du använder vattenrutschbana papper. Om det papper du använder innehåller en klisterfolie, tillämpa detta på den tryckta sidan av etikettpapper.

• Klipp ut tatuering du tänker använda om du tryckt mer än en tatuering på arket. Blöt tatuering i vatten under 45 till 60 sekunder. När den tryckta sidan börjar glida av stommen, försiktigt dra den på ytan av huden och tryck ner den tatuering för att hålla det på plats.


Relaterade artiklar