Kan du bär stickor på en plan?

May 13

Kan du bär stickor på en plan?


Med säkerhet på flygplatser åtstramning, konsthantverkare undrar om stickor är tillåtna på flygplan, eftersom många vassa eller spetsiga föremål är inte tillåtna. Transportation Security Administration (TSA) att stickor är tillåtna, både i carry-on och incheckat bagage, i USA.

Vad är en strumpsticka?

En stickning nålen är en lång, tunn, stång, vanligtvis med en propp vid en ände och en spetsig spets vid den andra änden. Det kan vara av metall, plast eller trä (vanligtvis bambu).

Inrikes

För resor inom USA, kan du ta stickor på ett flygplan, både i det incheckade bagaget och i carry-on, enligt TSA. TSA tillåter specifikt stickor tillverkade av vilket material som helst. De TSA blogg påstår: "Plast, metall, lera, titan ... Oavsett ... Tillåten." Kontrollera TSA hemsida för uppdaterad information (se Resurser).

Internationell

Australien nyligen lyfte sitt förbud mot stickor, och de är nu tillåtet på flyg. Olika länder har olika regler, så det är bäst att kontrollera för varje land du flyger till.

Stickning Projekt

De enda objekt som är förbjudna för amerikanska flygningar är cirkulära gängfräsar eller någon fräs med ett blad som finns inuti. Dessa poster måste placeras i ditt incheckade bagage.

Kontrollera först

För att minska risken att få dina nålar konfiskerats av myndigheterna, är det bäst att kontrollera varje lands regelverk och kontrollera med flygbolaget också. Om möjligt, sticka med bambu eller plastnålar, som metallnålar har en högre sannolikhet att bli konfiskerade.

Stickning ombord

När du får din igenom säkerhetskontrollen med din stickning projekt, oftast finns det inga begränsningar för stickning ombord på flygplanet.


Relaterade artiklar