Märken av glukos Powder

June 11

Märken av glukos Powder


Glukos är även känd som dextros, en enkel form av socker som finns i vårt blod som ger oss energi. Biokemiskt, glukos och dextros är samma molekyler. Dextros är ett naturligt socker som finns i frukt, honung och majsmjöl. Idag, kockar och konditorier använder denna naturliga socker som kallas glukos pulver för att göra vår favorit livsmedel såsom kakor, kakor, godis, glass och sorbet.

PatisFrance Glukos Pulver

Denna glukospulver sker i Frankrike och importeras till USA. Pulvret har hållbarhetstid på 12 månader och du ska förvara den på en torr plats. Produkten är tillverkad av vetebaserade glukossirap och används för sorbet och glassar. PatisFrance glukos pulver finns i butik och på nätet och finns i 11 pund påsar. PatisFrance gör också glukos i flytande sirapsform.

Thornton & Ross Glukos Pulver

Glukos är också allmänt används bland kroppsbyggare, eftersom det ger energi för kroppen före och efter träning. Thornton & Ross är ett av de största läkemedelstillverkare i Storbritannien. Baksidan av deras glukos produkt hävdar att pulvret är värdefullt i tider av stress, konvalescens, aptitlöshet, apati hos barn och åksjuka. Företaget hävdar sin produkt för att vara en användbar energikälla före eller efter fysisk ansträngning. Du kan lägga detta pulver i din proteinshake eller helt enkelt blanda den med vatten eller juice.

Naturens Flavors Organic dextros Powder

Denna organiska glukospulver är gjord av tapioka och är gratis genetiskt modifierade organismer, vilket innebär att det är helt ekologisk och naturlig. Produkten är tillverkad med alla växt- och vegetabiliska produkter, så det är också vegan-vänlig. Pulvret är glutenfri och kan därför användas för fermentering av öl. Enligt naturens Flavors hjälper dextros ta med glykogen nivåer upp när det tas efter träningen. Produkten kan tas vid ungefär 50 till 100 gram för kroppsbygge ändamål. Du kan också använda detta pulver hemma som en allmän sötningsmedel.


Relaterade artiklar