Hur man gör en fjäder hår klipp

August 24

Hur man gör en fjäder hår klipp


Fjäder hårspännen dra ögat uppåt till ditt hår och kan lägga en rolig, oväntad twist till en annars typiska frisyr. Pre-made fjäder hårspännen kan köpas i de flesta områden där kvinnors tillbehör säljs, men de kan vara dyra - allt från £ 9-32 £ beroende på hur extravaganta de är. Med några få minuter och rätt verktyg, kan du göra dina egna fjäder hårspännen för en bråkdel av kostnaden. Dessutom kan du göra den personligt klippen för att passa din egen smak.

Instruktioner

• Öppna klämman och placera den på ett bord. Föreställ dig hur du vill att klippet att se innan du börjar arbeta. Lägg ut material så att du kan nå dem lätt.

• Sätt en liten mängd striden kontroll på änden av bandet. Låt torka i en minut eller två.

• Placera en liten prick av lim på undersidan av klippet, närmast anslöt kanten och bort från öppningen. Håll i änden av bandet på prick av lim i en minut eller två, låt torka i en timme.

• Linda bandet runt toppen att dölja metalldelar. Överlappa bandet som du lindar. Placera en liten prick av lim på änden av klämman närmast öppningen. Klippte bandet, gäller striden check till slutet av den, och håll slutet på plats på limmet plats tills torr - cirka två timmar.

• Stäng klippet. Applicera en tunn remsa av lim på toppen av klippet. Applicera en fjäder. Layer en annan remsa av lim och placera den andra fjäder över toppen av spindelhylsan av den första. Upprepa tills hela klippet som täckts.

• Limma knapparna eller dekorativa smycken som du väljer över toppen av den sista spindeln för att dölja slutet och att lägga till ytterligare pizazz till ditt klipp.


Relaterade artiklar