Jungle födelsedag inbjudan formulering Idéer

January 25

Jungle födelsedag inbjudan formulering Idéer


Kick off ditt barns djungel-tema födelsedagsfest genom att skicka ut hemlagad inbjudningar som innehåller smart formulering. Börja med ett enkelt kort föreställande en djungel scen eller djungeldjur, och skriva information om party inuti. Förutom att få gäster entusiastiska över djungeln part med ordalydelsen, låter inbjudan också dem vet vad de ska förvänta sig och kommunicerar viktig information om partiet.

Rubrik Substitutioner

Födelsedagsfest inbjudan innefattar typiskt basgrupper som "tid", "datum" och "plats." Istället för att använda dessa, ersättnings djungel relaterade fraser. Till exempel, säg, "Äventyret börjar på [tid] den [datum]." Lista part plats under rubriken "vattenhål", "monkey lya" eller "giraff korsning."

Apa ordalydelse

Som en av de mer framträdande djungeldjur, kan apor spela en roll i födelsedaginbjudningar. Korten kan bjuda in gäster till "gunga på i" för födelsedagsfest, till "dyft, ropa och prat med oss", eller bara "komma apa runt." Behandla Cachet föreslår rimma formuleringen, "Monkey se, apa göra! - Vi är med en födelsedagsfest och bjuder in dig"

Vitsar

Smart inbjudan formulering kan innehålla ordlekar som drar nytta av det faktum att "lejon" låter som "ljuger." Till exempel kan inbjudan kick off med, "Nej lejon om det, [namn] vänder [ålder]!" Behandla Cachet föreslagna ordalydelsen omfattar versen, "är ingen Lion om det, du kommer att ha en välljud god tid!"

Jungle Explorers

Se de inbjudna gästerna som djungel utforskare på inbjudan när du kommunicerar om föräldrar och syskon inbjuds att stanna på festen eller inte. Till exempel, skriver, "Ta med hela besättningen på djungelupptäckts att stanna och festa med oss", om familjen är inbjuden eller "Inbjudna djungel utforskare, bara!" om föräldrarna bör planera att släppa av och hämta upp sina barn.

Formuleringen Exempel

Vissa webbplatser föreslår specifika verser att använda på en djungel-tema födelsedagsfest inbjudan. Dessa verser rim normalt och införliva djungeldjur. Till exempel föreslår Colors by Design: "Vänner i djungeln Har samlats för att säga Snälla gå med oss ​​för att fira [Barnets namn och ålder] födelsedag!"


Relaterade artiklar