Billiga hantverk idéer för att sälja

November 27

Billiga hantverk idéer för att sälja


Om du behöver göra lite extra pengar och har en konstnärlig förmåga skulle du älskar att visa, sälja hantverk poster matchar båda dessa behov. När du väljer hantverk att sälja, är nyckeln till att hålla dina kostnader låg tills du vet vad som säljer och vad som inte gör det. Fokusera på de objekt som du kan göra vid en relativ lågt pris och sälja för en vinst. Medan pengar är en fördel, är det viktigt att välja objekt som du tycker om att göra för att hålla dig motiverad att slutföra projekten.

Beaded Hantverk

Förbered en mängd olika pärlstav hantverk att sälja i en butik, på nätet eller på en farkost monter på en utställning. Beaded hantverk kan innehålla dekorationer för säsongens händelser såsom smycken för en julgran eller pärlstav hjärtan för Alla hjärtans dag eller kaniner för påsk. Beaded hantverk som kan säljas hela året inkluderar olika typer av smycken. Pärlhalsband och örhängen kan göras från ett kit och sedan säljs. Var noga med att hålla koll på kostnaderna för dina leveranser och ladda drygt kostnaden för att göra en vinst.

Collage

Collage kan användas för att dekorera en mängd olika platser. De kan användas för sovrum, kontor, eller restauranger som exempel. När du skapar collage att sälja, skapa dem med en mängd olika teman för att maximera dina potentiella kundbas. Skapa några som har bilder av säsongsbetonad verksamhet såsom segling, fiske och vattenskidor för sommaren. Vinteraktiviteter som används kan vara skidåkning, snowboard, pulka, och folk som ska bygga en snögubbe. Rama in dina collage så att de är permanenta konstverk. Dessa kan sedan hängas från en vägg eller placeras på ett skrivbord. Skapa en mängd olika storlekar varierar från små 3x5 dem för skrivbord till stora väggstora, för att användas som vägg affischer används.

Papper Hantverk

Papper kan köpas till låga priser och kan användas för en mängd olika hantverk att sälja. Det finns traditionella hantverk du kan förbereda med papper såsom origami och gratulationskort framställda av papper. En annan punkt som du kan göra är skräddarsydda CD-hållare. Ta vanligt papper cd kuvert som används för att hålla CD-skivor, och med hjälp av datorkonst program som Photoshop, skapa konstverk som kan skrivas ut på kuverten. Dessa kan sedan vara tema för speciella typer av spel såsom sport, dungeon spel, fightingspel och andra. CD kuvert är billiga, och din enda övriga kostnader är skrivare toner om du redan äger Photoshop eller annan digital redigeringsprogram.

Bönpåsar

Bönpåsar kan tyckas ha en begränsad publik, men i verkligheten de har flera olika användningsområden. Bönpåsar kan användas för att dekorera en vardagsrummet eller sovrummet. De kan också vara funktionella stycken för spel. Bönpåsar kan användas för barns beanbag slänga spel, eller populära cornhole spelas på cookouts, tailgating parter och andra utomhusevenemang.


Relaterade artiklar