Hur man installerar ett kök skafferi skåp

May 7

Hur man installerar ett kök skafferi skåp


Installera skafferi skåp liknar installerar mindre skåp. Extrem försiktighet bör användas vid manövrering stora skåp för att undvika att repa skåp eller befintliga väggar. Skafferi skåp kan installeras i kök, tvättstugor, badrum och andra. Du måste fästa skåpet reglarna inne i väggen för att säkra den. De flesta skafferi skåp kommer med en fristående spark så skåpet kan vridas i rummet utan att slå i taket.

Instruktioner

• Leta upp reglarna inuti väggen där skafferiskåpet ska installeras med en regeldetektor. Markera reglarna på väggen med hjälp av en penna.

• Placera fristående tå sparka på plats på golvet. Skruva fast tå sparka i väggen med hjälp av en borrmaskin och 2-1 / 2-tums grip skruvar. Space grip skruvarna 12 inches isär.

• Använd en penna för att markera en linje på väggen där kanterna i skåpet kommer att sitta.

• Mät från denna linje där varje tapp är belägen. Detta gör att du kan känna precis där att placera skruven inne i baksidan av skåpet under installationen.

• Lyft skafferiet skåp på fristående spark. Skjut skåpet på plats, rikta in kanten av skåpet upp till linjerna du tidigare drog på väggen.

• Använd en nivå för att se till att skåpet är jämn. Installera mellanlägg om det behövs. Ett mellanlägg är en träkil. Shims kan köpas i alla hem förbättring butik. Installera shims under skåpet mellan tån kick och själva skåpet. Detta kommer att öka skåpet för att göra det nivå. Se till att skåpet är helt nivå innan du fortsätter.

• Mät där varje tapp är inuti skåpet. Markera linjen i mitten av tappen. Gör en markering med hjälp av en penna. Placera en 2-1 / 2-tums Grabber skruv vid varje markering och fäst skåpet med hjälp av en borrmaskin. Fortsätt tills alla skruvar har installerats. Mängden grip skruvar varierar beroende på bredden på skåpet, men tänk på att installera åtminstone skruvar vid varje tapp i toppen, botten och mitten av skåpet.

• Kontrollera att skåpet är nivån.


Relaterade artiklar