Hur man bygger ett Lagring Shed Utan en stiftelse

April 21En lagring skjul kan byggas väl utan ett betongfundament. En enkel men effektiv metod sättet att göra detta är att vila skjul på 4x4 medar.

Instruktioner

• Gräv ut området där du ska bygga din byggnad till ett djup av 4 inches. Tillsätt 4 inches av grus på detta område och nivå den med en kratta.

• Beräkna antalet medar du behöver med hjälp av de planerade dimensioner för den längsta sidan av din byggnad och dividera med tre. Skär medar från 4x4 virke till samma längd som den korta sidan av din byggnad. Placera en kompakt 12 inches insidan av planerade kanten av stallgolvet. Gör samma sak med en sladd på den motsatta änden av skjulet. Placera resten av medar insidan av dessa slut medar och parallellt med dem. Space dem jämnt isär, cirka 36 inches på mitten, alla på samma höjd. Nivå alla medar.

• Bygg golvramen genom att spika 2x6 slut bjälklag och 2x6 sido bjälklag tillsammans i en rektangel storleken på din skjul dimensioner. Nail 2x4 inre reglar innanför ramen på 16 tums mellanrum. Placera hela ramen ovanpå medar och spika ramen för medar. Deck golvet genom att spika 5/8 tum plywood mantlar till golvramen.

• Rama väggarna i ditt skjul från 2x4 timmer, som står för de grova öppningar för alla planerade dörrar eller fönster. Space väggreglar 16 inches isär på mitten och göra en dubbel topplatta för varje vägg. Få massor av stöd och höja väggarna på plats. Skruva bottenplattorna i golvet. Square och lod alla väggar och sedan spika ihop dem.

• Höj och spika takstolarna till takplattorna till väggarna var 24 tum på center. Däck taket genom att spika 5/8 tum plywood till fackverk, på samma sätt du dekorerad golvet. Täck taktäckningen med takpapp och tack ner med takläggning stift. Singel taket.

• Täck utsidan av väggarna med fasadbeklädnad av ditt val. Trimma skjulet, måla den. Du är klar.


Relaterade artiklar