Hur man fäster tyget frigolit

May 29

Hur man fäster tyget frigolit


Crafters kan skapa många charmiga projekt med hjälp av tyg och frigolit. Kombinationen fungerar utomordentligt bra för wreathes och prydnadsföremål. När man beslutar hur man ska fästa tyget frigolit, kom ihåg att styrofoam är plast och all plast är icke-porös. Därför, om du använder ett lim för att fästa tyget, se till att den är lämplig för användning med icke-porösa material.

Instruktioner

• Sätt tryck stift genom tyget och in i frigolit. Om du inte vill att stiften märkas, använd stift som samordna med tyget. Om du täcker en krans, placera stiften på baksidan av kransen där de inte syns.

• Klipp en liten bit tyg och placera den på toppen av frigolit. Placera en strumpsticka i mitten av tyg och tryck och skapar ett litet hål i frigolit. Tyget kommer att stanna kvar i hålet. Upprepa flera gånger för en glad visning av tyger. Täck en frigolit boll med den här metoden för att skapa en bedårande julprydnad.

• Bred ett tunt lager av varmt lim på tyget. Låt varmt lim svalna i fyra eller fem sekunder och sedan placera den på frigolit. Ju tunnare skiktet av varmt lim, desto mindre sannolikt är det att se den genom tyget.


Relaterade artiklar