Hur man använder bilder av den avlidne vid begravningar och vaknar

January 10

Hur man använder bilder av den avlidne vid begravningar och vaknar


Den klarar ett älskad markerar en mycket svår period i livet för den avlidnes familj och vänner, så det är vettigt att bilder av personen införlivas i kölvattnet eller begravning. Använd favoritbilder till den avlidne och de älskad av familj och nära vänner. Ja släktingar och vänner för sina favoritbilder till den avlidne och göra kopior för collage och liknande foto skärmar där begravningen hålls.

Instruktioner

• Ta bilder av den avlidne du vill ha utvidgats till en kamera eller tryckeri. Har en eller flera bilder blåses upp till affischstorlek samt 16-by-20 inches, 8-by-10 inches och 5-by-7 inches, beroende på önskemål.

• Placera affischen storlek foto på ett staffli och bredvid kistan eller annan lämplig område nära framsidan av kyrkan eller utrymme där begravningen hålls.

• Skapa ett fotogalleri där du har spåren / begravning. Rama favoritbilder till den avlidne vid speciella händelser eller göra saker som han älskade, såsom foton från graderingar, bröllop, familjevenemang, semester eller den avlidne på sitt jobb. Ordna bilder på ett bord, lämnar tillräckligt med utrymme för små fotoalbum, som du också kan fylla med bilder av den avlidne med familj och vänner.

• Ha en favorit- foto av den avlidne skannas för användning i en begravning / vak kort eller program. Detta kan troligen ske på samma företag där du hade bilder förstoras.

• Ge kopior av vissa bilder till florister att arbeta i begravningen / väckningsblomsterarrangemang.


Relaterade artiklar