Vad är några andra rätter att tjäna med BBQ revben?

June 5Grillad revben är en rejäl förrätt och behöver få om några sidorätter, men för dem mindre benägna att konsumera en hel rack ensam, smårätter kommer att fylla ut måltiden. Vissa sidorätter är mer allmänt serveras med grillade livsmedel av alla slag än andra sidan alternativ, men det finns inga gränser för de möjliga sidor kan du tjäna med grillade revben.

PotatissalladPotatissallad är en stapelvara i många grillfester. Det kan göras i förväg och i stor mängd. Ingredienserna i potatissallad varierar beroende på olika områden i USA, men de alla består av kokt potatis belagda med en dressing. Ägg, pickles, lök eller selleri sätts baserat på personliga preferenser kocken. Förbandet kan vara majonnäs, senap eller vinäger-baserade. Merparten av tiden, är sallad serveras kall för att lugna gommen från kryddiga grillsåser. Satsa på de djärvare smaksatt potatis sallader med senap eller vinäger för att komplettera smak av syrliga barbecuesås omfattas revben. För revben belagda med en torr rub, anser en majonnäsbaserade potatis sallader som inte kommer att överbelasta smak av kött.

Grillad majskolv

Vad är några andra rätter att tjäna med BBQ revben?


Även grillning revbenen, kasta några ax i deras skal tills de har genomstekt. Före matlagning, blöt majs i vatten i 30 minuter för att hålla skal fattar eld. Majskolv behöver bara smör och salt och peppar för servering. Liksom revben måste majskolv ätas med händerna. Detta minskar mängden redskap du behöver för dina gäster. Var noga med att ha några tandpetare till hands för gästerna att ta hand om majskorn i tänderna efter middagen.

KålsalladEn nära kusin av potatissallad, coleslaw består av strimlad vitkål med en majonnäs eller vinäger-baserad dressing. Rivna morötter kan också tillsättas för färg. Om det är möjligt, kyla coleslaw natten före servering. Den knapriga kål inte kommer att få fuktig och smaker i förbandet kommer smälta med grönsaker i slaw.

Bakade bönorBakade bönor är en annan vanlig sida skålen med alla former av grill. Om serverar grillade revben med sås, tillsätt lite av såsen i bönorna som de bakar att knyta två rätter tillsammans med en enande smak. Recept för bakade bönor varierar från att öppna en burk av kommersiellt beredda fläsk och bönor att ta timmar att dra och koka torkade bönor. Vita bönor ger en bra bas för bakade bönor som sin milda smak kommer att absorbera de sås smaker, medan pinto bönor lägga en något köttig smak till skålen.


Relaterade artiklar