Felsökning en PS2 Rock Band Fender Guitar

December 1

Felsökning en PS2 Rock Band Fender Guitar


Rock Band-serien av spel tillåter användare att släppa loss sin inre rockstjärna och spela i ett band med vänner. Spelare kan ta upp trummor, bas, gitarr eller sång i sitt band, och spela tillsammans med klassiska rocklåtar samt nuvarande pop hits. Om du spelar den ursprungliga Rock Band på PlayStation 2-konsolen, och du har några problem med att få din Fender gitarr perifera kunna fungera korrekt - ta dessa felsökningssteg för att lösa gemensamma problem.

Instruktioner

Felsökning en Wired Guitar

• Kontrollera anslutningarna. Om du använder multi-tap förlängare att ansluta fler än två flygledare till systemet, se till att den är helt kopplad till konsolen, och sedan ta bort gitarren sladden och koppla in den igen.

• Kontrollera att rätt skivan sätts in i facket. Rock Band kringutrustning arbeta med den ursprungliga Rock Band (liksom dess uppföljare) och de första tre Guitar Hero-spel för PlayStation 2. gitarr kommer inte att fungera på någon annan rytm-baserat spel.

• Rengör runt knapparna. Om du har använt gitarren en hel del, kan en del damm eller partiklar har fått mellan knapparna. För att rengöra gitarr, koppla bort den från konsolen och sedan använda en gnugga alkohol doppad bomullspinne för att rengöra runt banden och Strum bar. När den har rengjorts, försök igen.

Felsökning en trådlös gitarr

• Kontrollera batterierna. Trådlösa instrument är beroende av batterikraft för att arbeta, så om du ser ett blinkande indikatorlampan när du slår på din trådlösa gitarr - problemet troligen vilar med urladdade batterier. Byt ut dina gamla batterier och sedan försöka använda gitarren igen.

• Åter synkronisera din gitarr med PS2 trådlös adapter (eftersom PlayStation 2 är inte en trådlös konsol måste en adapter användas för att ansluta den trådlösa gitarr till konsolen). Tryck på synkroniseringsknappen på adaptern följt av synkroniseringsknappen på gitarren att ansluta kontrollenheten och konsolen. Du bör se en indikatorlampa blinkar när en anslutning har upprättats.

• Ta bort andra trådlösa enheter från rummet. Om du använder en trådlös Bluetooth-headset, eller andra trådlösa tillbehör i nära anslutning till PlayStation 2, stänga av dem eller flytta dem till ett annat rum - som de kan störa den trådlösa signalen.


Relaterade artiklar