Fjärils Themed baby shower dekorationer

January 26

Fjärils Themed baby shower dekorationer


Fjärilar gör en nyckfull tema för en våren eller sommaren baby shower, speciellt om partiet kommer att vara utomhus. Dekorera baby shower med fjäril detaljer i några delar av dekorationer.

Fjäril Fans

Skriv ut bilder av fjärilar i färg på papper. Skär ut runt konturerna av fjärilen och limma det till ett hantverk pinne för att göra en fläkt för varje gäst. Du kan lämna dem som varje gäst anländer eller placera dem bredvid deras dukning som partifavör.

Fjärilscenter

Skapa blom center med en mängd färska säsongs blommor i en enkel klar vas. Lägg fjärilar till varje central genom att köpa små plast eller siden fjärilar från ett hantverk butik. Du kan antingen limma dem till pinnar som ska ingå i buketter eller perching dem på enskilda blommor och säkra dem med twist band.

Fjäril Cake

Använd en butterfly-formade tårta som mittpunkten på matbordet. Gör fyra små hjärtformade kakor och en kastrull med muffins och ordna dessa kakor för att bilda en fjäril. De hjärtan är de övre och undre vingar på varje sida och muffins är uppradade som kroppen i centrum. Frost med färgad glasyr och dekorera med strössel för att göra det skimmer.


Relaterade artiklar