Dekorera Idéer för en brandman parti

February 4

Dekorera Idéer för en brandman parti


Många barn vill bli brandmän när de växer upp, eftersom de vill vara verkliga hjältar. Om ditt barn vill vara en brandman, planerar en brandman tema födelsedagsfest för honom. Det finns specifika detaljer som hjälper ange tonen för detta parti tema, och du har många olika typer av dekorationer att välja mellan.

Festlokal Dekorationer

Gör intryck på festen ingången genom att hänga hemlagad brandstation skyltar vid ytterdörren. Du kan göra dem ur kostnadseffektiv affisch styrelse i orange, röda och gula färger. När partiet gästerna anländer, ge dem brand märken och röda brandman hattar att bära, så att de faktiskt kan vara en del av dekoration systemet. Överväga att kontakta den lokala brandkåren och se om du har möjlighet att säkra brandmaterial, såsom skyltar och andra föremål, för att använda som en del av rummet dekorationer också. Placera leksaksbrandbilar runt i rummet, och placera en blinkande rött, roterande ljus i hörnet. Dekorera med livs storlek eller miniatyr brandposter med strategiskt placerade stoppade dalmatiska dockor i närheten. Om du vill ha extra pizazz, måla en stor kartong (såsom kylskåp box) rött och skär fönster för att skapa en barnstorlek brandbil för gästerna att spela i. Lägg aluminium paj plattor som strålkastare, och inte glömmer att hänga en klocka nära framsidan av brandbil.

Bordsdekorationer

Dekorera borden med röda, gula och svarta dukar. Tie röda och gula ballonger till bordet ändarna och täcka bordet med spridda bitar av röd godis, som Red Hots. Skapa center gjord av upp och ner, röda brandman hattar fyllda med godis. Knyt gult och svart ballong buketter till dem också. Andra bordsdekorationer är rött vatten kanoner, leksaksbrandbilar, mini-ficklampor och mini-brandsläckare. Använd brandman-tema Papperstallrikar, koppar och servetter för att slutföra bordsdekorationer.

Tårtdekorationer

Inget parti är komplett utan någon form av dessert. Bara tjäna muffins med minibrandbilar på dem. Eller, om du skulle vilja ha en ark tårta på din brandman-tema part väljer en rektangulär kaka eller unika former. Dessa kan omfatta kakor formade som en brandpost, en brandbil eller en brandstation hus. Dekorera kakan med vit och röd glasyr och lägga till information såsom en brandman pol.


Relaterade artiklar