Hur man gör tyg julgran änglar

January 10

Hur man gör tyg julgran änglar


Skapa hantverk vid juletid är ett enkelt sätt att minska mängden konsumtion under semestern, återanvända gamla material och dekorera ditt hus eller julgran. Göra en ängel är en lämplig prydnad som du kan använda varje år, antingen hänga på din julgran eller som ett alternativ till stjärnan oftast ses på trädet toppen. En sådan farkost är också ett lämpligt hemlagad julklapp för vänner, familj eller grannar.

Instruktioner

• Klipp en bit hantverk tråd, så att det är 5 cm (2 tum) långa. Samla 50 cm (20 tum) av spetsar på viran, genom att peta tråden i och ut från den övre kanten av spets. Detta kommer att vara klänningen av din ängel.

• Stäng av kläder peg så att rundstycket eller "huvud" av kläd peg är vänd uppåt. Slå in spets täckta tråden något under "hals" av kläder peg, är att fördjupningen precis under huvudet. Vrid vajern på plats för att hålla den. Klipp bort överflödigt tråd.

• Samla dina 25 cm (10 inch) bit spets på en 5 cm (2 tum) bit tråd. Peta tråden i och ut ur toppen av spets. Linda spets täckta tråden runt "hals" av kläder peg. Detta är kragen på ängel.

• Trimma hantverk håret längden du önskar och limma det på toppen av ängelns huvud. Skär 2,5 cm (1 tum) av guld sladd och varmt lim det till toppen ängeln hår i en cirkel formation för gloria.

• Klipp änglavingar av ett vitt eller guld filt. Limma dem till baksidan av ängeln. Du kan rita ett ansikte på din ängel, med hjälp av mycket spetsig markörer, eller bara lämna det tomt. Försiktigt abborre din vinkel på toppen av ditt träd eller bifoga en metallkrok på baksidan av ängeln att hänga från trädet.


Relaterade artiklar