Hur man laddar en häst till en två-Horse Trailer

March 25

Hur man laddar en häst till en två-Horse Trailer


Det är viktigt för din häst att ladda enkelt på en släpvagn, även om du planerar att aldrig lämna fastigheten där den hästen lever. Om en nödsituation uppstår och du måste evakuera, behöver du ett sätt att få din häst att säkerhet och en häst som laddar tyst på en två-hästtransport kommer att bli mycket lättare att flytta än en som inte gör det. Att ta sig tid att lära din häst att lasta på trailer är en viktig del av sin utbildning.

Instruktioner

• Be en assistent för att hjälpa dig, särskilt om du aldrig har laddat häst på trailern innan. Med en assistent gör det mycket lättare att hantera eventuella problem som kan uppstå.

• Placera en kvalitets grimma på din häst och bifoga en ledande rep med en kraftig kick. Gå din häst runt ett par minuter att se till att han är lugn och tyst.

• Har din assistent öppna baksidan av transporten. Om du har en ramp släpvagn, se till att rampen är nivån och om platt på marken. Om din släpvagn inte har en ramp, se till att dörren är öppen så brett som möjligt, och att den är säkrad.

• Gå din häst mot släpet, med hästen på höger sida och du till vänster. Närma trailern långsamt, men tryggt och kliva in i vänstra sidan av släpvagnen, med partitionen mellan dig och hästen. Helst ska hästen följa dig och gör att du kan fästa släpet slips inuti släpet.

• Coax hästen i trailern med en hink med foder, om han inte automatiskt följa dig. Har din assistent stå inne på framsidan av trailern med skopan av säd, så att hästen kan se det. Många hästar som är tveksamma trailer lastning laddas enkelt om det är ett livsmedel belöning.

• Knacka hästen försiktigt med utfall piska eller dressyr piska. Knacka hästen lätt på baksidan av benen kommer att uppmuntra den att gå vidare och läsa på trailern. Låt inte dig själv att bli frustrerad eller försöka skynda hästen. Det kan ta ett antal utbildningar för att få en häst laddar säkert in en släpvagn.

• Snäpp trailern binda till din hästs grimma så fort han är helt i trailern. Fäst bar på baksidan av trailern att hålla din häst på plats, stäng upp. Glöm inte att stänga alla släpvagnens dörrar, både fram och bak.


Relaterade artiklar