Hur man gör Arm Guard för bågskytte

March 22Bågskytte är en utmanande och potentiellt användbar sport. För att göra det roligt, använd rätt utrustning. En arm vakt skyddar armen från skada som strängen snäpper tillbaka när du skjuter en pil. Det finns många alternativ att välja mellan när de köper en arm vakt, men om du gör ditt eget, kommer det passar dig perfekt. Göra en arm vakt kräver lite specialutrustning.

Instruktioner

• Mät längden på din underarm, sedan mäta diametern på handleden, mitten, och nära armbågen.

• Använd dina mätningar för att rita ett mönster för din arm vakt på papper. Armen vakt behöver inte gå hela vägen till armbågen eller hela vägen runt din underarm och skall i första hand täcka insidan av din underarm. Armen vakt måste vara symmetrisk. Klipp ut mönstret och hålla det upp till armen för att vara säker på att det är rätt storlek för dig och verkar som om det kommer att vara bekväm.

• Spåra ditt mönster på en bit av tunga läder och klipp ut.

• Markera flera fläckar på långsidan av läder, där vakten kommer linda runt armen, för genomföringar. Placera varje genomföringen ca 1/2 tum från kanten. De genomföringarna på ena kanten ska matcha upp exakt med dem på den motsatta kanten. Du behöver cirka sex öljetter, men detta kommer att variera beroende på storleken på din arm vakt.

• Borra ett litet hål genom läder på varje plats du markerat.

• Sätt i en genomföring i varje hål enligt anvisningarna i ditt kit. Det finns många olika sätt att infoga kragarna, så läs instruktionerna noga. De genomföringarna ska hamna mycket platt och säker i läder.

• Lace armen vakt med resår på samma sätt som du skulle en sko. Knyt ändarna på ett säkert knut och klipp bort överflödigt elastisk. Skyddet bör vara ombonat, men inte obekvämt.


Relaterade artiklar