Hur man gör din egen flaska etiketter

January 9

Hur man gör din egen flaska etiketter


Hem dryckes hobby spendera timmar, dagar och månader att göra sina egna personliga varumärken vin, öl och även läsk. När du har fulländat din båt, men du vill dela dina drycker med vänner och nära och kära, kanske till och med starta ett företag. Du behöver inte spendera en massa pengar att ha etiketter som görs av professionella tryckerier. Med självhäftande etiketter, en dator och en skrivare, kan du göra dina egna anpassade etiketter hemma.

Instruktioner

• Skapa designen för din flaska etiketter med bildredigeringsprogram som Photoshop eller Illustrator. Se till att designen är enkel och lätt att läsa, men återspeglar både din stil och stil drycken samt.

• Skriv ut bilden på vanligt papper innan du skriver ut självhäftande etiketter. Klipp ut etiketten form och se till att den passar ordentligt på flaskorna och att det ser ut som du trott att det skulle när det är faktiskt på flaskan.

• Skriv ut etiketterna. Vänta etiketterna torka helt.

• Använd etiketterna till flaskan noga, eftersom många självhäftande etiketter är inte lätt att ta bort och åter en gång de ansluter sig.


Relaterade artiklar