Glas godisskål hantverk

July 10

Glas godisskål hantverk


Glas godis skålar är ett attraktivt och enkelt sätt att dekorera ditt hem eller kontor och skapa en välkomnande miljö för gästerna. De kreativa alternativ för att dekorera dessa skålar är praktiskt taget obegränsad och du kan även använda glas godis skålar som bas för en rad andra grundläggande och avancerade hantverk.

Försköna en Glass Candy Bowl

Det finns många sätt att försköna en glasgodisskål som passar alla dekor eller tillfälle. Målning är ett alternativ och hantverk butiker har en mängd olika färger och färgpennor som fungerar bra på glas. Skapa ett blommönster för våren inredning eller göra en abstrakt design som matchar en rummets färgschema. Du kan också försköna en godis skålen med sidenblommor. Varmt lim blomknoppar och ett par blad till kanten av en godisskål för bröllop eller en kvinnlig rum accent. Wrap pärlstav trådar runt en godisskål eller varmt lim godis på utsidan för en nyckfull dekoration.

Återanvänd Diverse Glas Skålar

Designa din egen godis skålen av någon glasskål, oavsett dess ursprungliga syfte. Vänd en glas akvarium till en färgstark godis skålen genom limning små sektioner av kräppapper streamers i en mängd olika färger på insidan av skålen. Välj färger för att matcha temat eller färger på en speciell händelse eller säsong. En annan idé är att dekorera skålen med bilder utskrivna från webben eller skurna ur tidningar. Applicera en decoupage mediet över kräppapper eller bilder och låt den torka ordentligt innan du använder skålen. Praktiskt taget alla soppa, liten bunke eller annan skål kommer att arbeta för detta hantverk.

Alternativa användningsområden för Candy Skålar

Håll godis är bara ett av många sätt att använda ditt glas godisskål. Skapa ett potpurri lampa från två murgröna skålar. En murgröna skål är en rund skål som smalnar vid halsen och har en nonchaleras fälg. Fyll en murgröna skål med potpurri; sätta ett ljus kopp och ett ljus i en annan murgröna skål. Placera skålen med ljuset på toppen av skålen med potpurri. De rafflade kanterna av murgröna skålar kommer att hjälpa doften av potpurri stiga när värms upp av ljuset. Var noga med att ställa in den här produkten, så att det inte kan bli omkull och aldrig bränna ett ljus när du sover, ut ur rummet eller i närheten av barn eller husdjur. Du kan också använda glas godis skålar för att skapa center för fester. Fyll bara skålar med färgglada godis, kulor eller blomknoppar och omge dem med konfetti, krans, band eller batteridrivna sträng lampor.

Ytterligare Crafting & Decorating Ideas

Skär av toppen på en pumpa eller annan kalebass och rensa ut inälvorna. Drop i ett glas godisskål så skålens kant ligger vid kanten av pumpa, utan att falla igenom. Försköna kalebass med dekorlister eller sätta ett papper duken runt skålen innan den i kalebass, så doily draperier runt kanten av öppningen. Ordna klara eller färgglada tom godis rätter på ett bord för en enkel, modernistiska inslag i rummet inredning.


Relaterade artiklar