Skull Ansiktsmålning Instruktioner

April 18

Skull Ansiktsmålning Instruktioner


Oavsett om du målar ditt ansikte för skojs skull, en pjäs eller för att fira en semester, kan du enkelt förvandla ditt ansikte till en skalle på mindre än en timme. Innan du börjar, bör du dock bestämma om du vill ha en realistisk skalle eller stiliserade skallar från Day of the Dead firandet som presenterar blommor och ljusa färger, liksom de typiska vita och svarta färger.

Instruktioner

• Måla ditt ansikte vitt med hjälp av en svamp. Blanda försiktigt och se till att du har ett jämnt lager av färg på. Färgen ska gå från din panna, runt hårfästet till käken och strax under hakan.

• Rita din skalle noga med din svarta smink eller färg penna. Du bör inkludera en rund cirkel runt ögonhålor och kanske en triangel över näsan, vilket skulle vara ett gapande hål i en skalle. Rita en linje från mungipan där din käke gångjärn, sedan dra vertikala linjer som börjar i mitten av dina vita läppar nästan till slutet av raderna. Dessa är tänder. Detta är en grundläggande skalledesign. Du kan också använda din penna för att lägga till detaljer som sprickor eller kulhål om du vill.

• Fyll i de svarta hål runt näsan och ögonen.

• Använd ljusa färger för att dekorera din skalle om du går för en Day of the Dead utseende. Populära designer inkluderar blomblad runt ögonen, spindelväv och dekorativa droppformer.


Relaterade artiklar