Avstånd att göra Infant Pannband

April 8

Avstånd att göra Infant Pannband


Gör vackra spädbarn pannband för några orsakar eller händelsen genom att skapa dina egna håraccessoarer. Du kan göra pannband med hjälp av sticka, band eller stretchigt spets tyg för att matcha en outfit eller klänning. När du har gjort ditt pannband, kan du försköna det med pilbågar, konstgjorda blommor, knappar eller något som du väljer.

Instruktioner

Avstånd att göra Infant Pannband

• Klipp spets tyg dubbelt så stor som den bredd som du använder. Vik på mitten så att den högra sidan (framsidan av tyget) är vänd inåt. Hand sy fast hela längden av tyget. Lappa den sydda kanten lite och lägga till en kör stygn för att samla tyget.

• Klipp två inches av 7/8-tums wide band. Värme täta ändarna med en limpistol. Placera ett gummiband tillräckligt länge för att svepa tätt men bekvämt runt barnets huvud för en mätning. Lämna 1 tum över. Skär elastiska. För nyfödda eller spädbarn, cirka 15 inches av elastiskt och tyg bör räcka.

• Ta det elastiska bandet och sätt i en säkerhetsnål i den ena änden. Stäng pin. För in tryckstiftet med det elastiska bandet fastsatt genom tyget hela vägen till den andra änden. Dra ut den andra änden bara lite.

• Vänd tyget ut och in. Ta ihop ändarna och sy igen. Täck stygnen med hjälp av matchande grosgrain att dölja stygnen. Varmt lim bottensidan av grosgrain slingan till baksidan av huvudbandet.

• Använd en limpistol för att limma dekorationer som band, paljetter eller knappar på pannbandet.


Relaterade artiklar