50th bröllopsdag Meddelande Idéer

August 13

50th bröllopsdag Meddelande Idéer


Nå din 50th bröllopsdag är en milstolpe för alla par. Du vill att tillkännage hyllning till alla dina vänner och familj, och du vill annonsera årsdagen rätt. Hur väljer du rätt tillkännagivandet? Vad sätter du i tillkännagivandet? Hur gör man det ser precis rätt? Här är några idéer för att se till att din 50: e bröllopsdag tillkännagivanden bli perfekt.

Tillkännagivandet

Det finns några möjligheter för en 50th bröllopsdag meddelande. Du kan gå med en av 50-årsdagen symboler och designa ditt meddelande runt symbolen. Både traditionella och moderna symbol för 50-årsjubileum är guld. Gula rosor och violer är blommorna som representerar 50-årsdagen. Du kan också göra ett tillkännagivande med en aktuell bild av dig och din make eller använda en från ditt bröllop 50 år sedan. Eller vad sägs om en "då och nu" fotokollage?

Ordalydelsen

50 års äktenskap är helt en ansträngning, så du vill att perfekta ord att tillkännage prestation. Se till att inkludera datum och plats du var gift 50 år sedan. Det är också OK att nämna en årsdag resa eller fest som du kan ha planerat. Slutligen inkluderar ett kort meddelande eller vers som är av betydelse för dig och din make. Om du har en get-together för er bröllopsdag, kommer ditt uttrycka beror på om du planerar en formell fest eller ett informellt möte. Om det är en formell part, måste du använda förnamn och efternamn för värden eller värdinnan och för paret firar. Inkludera alltid datum, plats och tid. Om det är en informell händelse, behöver du inte vara lika noggranna i formuleringen. För båda typerna av parti, kan du välja att inkludera din RSVP information direkt på tillkännagivandet eller bifoga en separat svarskort.


Relaterade artiklar