Barnens kreativ rörelse aktiviteter

September 30

Barnens kreativ rörelse aktiviteter


Kreativ rörelse lektioner och aktiviteter tillåta barn att uttrycka sig fritt, visa känslor, lindra spänningar och mycket mer. Barnen kan lära sig om sig själva, vad de är bra på, vad de är bekväma med och vad de inte är, samt upptäcka självförtroende. Ohämmad, kreativ rörelse kan förbättra humöret samt vitalisera barn för vidareutbildning inom andra områden.

Djur SpelaI denna aktivitet barnen agerar som om de är specifika djur. Läraren skriver ett djur på tavlan, vilket ger en kort beskrivning av djuret. Studenterna låtsas att de är djur med hjälp av ljud, rörelse och uttryck. Eleverna kan interagera med varandra och äta upp varandras kreativitet, att skapa en icke-konkurrenskraftig lärande. Läraren ska ge sin tolkning av ett djur i början av verksamheten för att skapa en behaglig atmosfär.

Interpretive dans

Barnens kreativ rörelse aktiviteter


Tolknings dans ger barnen möjlighet att låta sin kreativitet flöda fritt. Har finns flera olika typer av musik --- klassiskt, stam, jazz, land, populära, opera, blues och mer. Spela varje spår i 30 sekunder eller mer, vilket gör att barnen att uttrycka och tolka, genom rörelse, vad de tror att musiken är "säger" till dem. Om det finns fler än 10 barn, separera dem i grupper för att hålla kaos från utbrott.

Barnens Charader

Barnens kreativ rörelse aktiviteter


Om det finns ett stort antal barn, bryta upp dem i grupper om tre eller fyra och passera ut flera lätt Charade ämnen --- såsom städning, matlagning och simning --- till var och en av eleverna. Barnen kommer att agera ut ämnet, som gruppmedlemmarna har en minut eller två att gissa ämnet. För att minska buller och missköter, har en grupp delta i taget, medan de övriga klasskamrater titta på eller är upptagna på annat sätt. Ge positiv feedback, uppmuntran och agerar idéer för specifika frågor till varje elev.


Relaterade artiklar